Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

LVI-asiantuntija

Rtc Vahanen Turku Oy Pori

Vahanen-yhtiöihin kuuluva RTC Vahanen Turku Oy on rakennusalan konsulttikumppani, joka palvelee asiakkaitaan Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Olemme asuin- ja liikekiinteistöjen sekä julkisten rakennusten korjausrakentamisen ja ylläpitopalveluiden asiantuntija. Työllistämme yli neljäkymmentä asiantuntijaa.

Haemme tiimiimme Poriin LVI-asiantuntijaa. Työnkuva muodostuu kokemuksesi mukaan LVI-alan hankesuunnittelu-, suunnittelu- ja työmaavalvontatehtävistä, sekä uudisrakentamis- ja saneerausprojekteista.

Haemme henkilöä, jolta löytyy jo hieman kokemusta suunnittelutehtävistä, mutta voit olla myös vastikään valmistunut. Toivomme, että sinulla on soveltuva LVI-alan koulutus (esim. insinööri tai DI), hyvät ryhmätyö- ja vuorovaikutustaidot, halua kehittyä sekä keskeisten toimisto- ja suunnitteluohjelmien tuntemusta.

Lisäksi tarvitaan aimo annos kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunkantoon. Etsimme meille työkaveria, jonka kanssa on mukava tehdä töitä, ja joka haluaa olla kehittämässä palveluitamme, toimintatapojamme sekä työkalujamme entistä paremmiksi. Tehtävänkuva muotoillaan henkilön toiveiden ja osaamisen mukaan sopivaksi. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä vauhdikkaan ja kehittyvän työympäristön, jossa rakennetaan onnistumisia. Tervetuloa työskentelemään ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa!

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin - myös maanantaisin.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään alla olevan linkin kautta mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 15.10.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Porin aluepäällikkö Eveliina Mattila, puh. 044 778 8600. Voit kysyä lisätietoja Eveliinalta myös sähköpostitse; etunimi.sukunimi@vahanen.com

Rakennetaan onnistumisia

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani. Tarjoamme mm. kiinteistö- ja kaupunkikehitykseen, arkkitehtuuriin, suunnitteluun, rakennuttamiseen ja valvontaan, tutkimuksiin ja tarkastuksiin, energiaan ja kiinteistön elinkaareen sekä ympäristöön liittyviä palveluita.
WWW-osoitehttp://www.vahanen.com
YhteystiedotEveliina Mattila eveliina.mattila@vahanen.com 0447788600
Työpaikan osoiteGallen-Kallelankatu 8, 28100 PORI
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työ alkaaSopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.10.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://vahanen.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=478&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty16.09.2020
Ilmoitusnumero10462140
Työnantajan viite478

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

12 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin