Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennuttajapäällikkö

Rtc Vahanen Turku Oy Turku

Vahanen-yhtiöihin kuuluva RTC Vahanen Turku Oy on rakennusalan konsulttikumppani, joka palvelee asiakkaitaan Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Olemme asuin- ja liikekiinteistöjen sekä julkisten rakennusten korjausrakentamisen ja ylläpitopalveluiden asiantuntija. Työllistämme yli neljäkymmentä asiantuntijaa.

Haemme kokenutta rakennuttajapäällikköä Turun toimistollemme.

Rakennuttajamme toimivat erilaisissa korjaus- ja uudiskohteissa projektien vastuullisena vetäjänä. Lisäksi tehtävänkuvaan voi liittyä myös tilaajan edunvalvontaa erilaisille asiakkaillemme. Tarkempi tehtävänkuva sovitaan valittavan henkilön osaamisen, kokemuksen, toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Odotamme hakijalta vankkaa kokemusta uudis- tai korjausrakennushankkeiden rakennuttamisesta ja edellytämme vähintään FISE:n myöntämää RAP-pätevyyttä tai vankkaa aiempaa kokemusta rakennuttajan tehtävistä.

Arvostamme laajaa yhteistyöverkostoa ja intoa kehittää perinteisten toimeksiantojen rinnalla uusia palveluja ja hankkeita. Sopiva koulutustausta tehtävään on diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto.

Taustatukena tehtävässä toimii rakennuttamisen ja valvonnan ammattilaistiimi sekä koko Vahanen-konsernin asiantuntijajoukko.

Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina.

Asiantuntijoillamme on halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin. Järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain - koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin ja kannustamme asiantuntijoitamme myös muuhun säännölliseen kouluttautumiseen.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Annetaan vahaslaisten kertoa itse. Kurkkaa https://www.instagram.com/vahanenyhtiot/, jonka vahaslaiset ovat valloittaneet. He kertovat siellä kuvin ja sanoin omasta työpäivästään ja tapahtumistamme.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään alla olevalla hakulomakkeella mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 16.9.2019. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamis- ja valvontapalveluiden tiimipäällikkö Mika Hiltunen, puh. 040 524 7045. Voit kysyä Mikalta lisätietoja tehtävästä myös sähköpostitse; etunimi.sukunimi@vahanen.com

Tule rakentamaan onnistumisia kanssamme

Lupaamme, että huolehdimme siitä, että sinulla on mahdollisuus onnistua, kehittyä ja voida hyvin työssäsi.

Vahanen-yhtiöt on kiinteistö- ja rakennusalan suomalainen konsulttikumppani, joka ottaa vastuun onnistumisista. Johdamme hankkeen yhdessä laadukkaasti maaliin.

Tarjoamme uudisrakentamisen, korjausrakentamisen ja kiinteistöjohtamisen kokonaispalveluja, rakennusfysikaalisia asiantuntijapalveluja sekä ympäristöpalveluja.
WWW-osoitehttp://www.vahanen.com
YhteystiedotMika Hiltunen, puh. 040 524 7045 / sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@vahanen.com
Työpaikan osoiteVeistämönaukio 1-3, 20100 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan.
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy16.09.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://vahanen.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=395&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty14.08.2019
Ilmoitusnumero10061769
Työnantajan viite395

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin