Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rakennustyöntekijä

RTJ Työvoimaa Turku

RTJ-Siivous Ky on rakennusalan työvoiman vuokraukseen keskittynyt yritys, jonka toimialueena on pk-seutu sekä Turun talousalue. Olemme yksi alamme vanhimmista toimijoista, joten kokemus, luottamus ja ihmisläheisyys ovat läsnä päivittäisessä tekemisessämme. Toimimme maan suurimpien rakennusliikkeiden kanssa pääasiassa isoilla työmailla sekä uudisrakennus- että saneerauskohteilla.

Haemme Turun alueen asiakkaillemme KOKENEITA RAKENNUTYÖNTEKIJÖITÄ

Työkohteesi tullaan kartoittamaan osaamisesi mukaan. Kerrothan hakemuksessa mitä rakennusalan töitä olet vuoien varrella tehnyt. 

Tärkeimpinä ominaisuuksina rakennusalan kokemuksen lisäksi on hyvä suomen kielen taito, työturvallisuuskortti sekä loistava työasenne!

Jos sovit mielestäsi edellä mainittuihin kohtiin, laitathan pikaisesti meille hakemusta niin päästään kartoittamaan juuri sinulle sopivaa työtä.

Täytä hakemus nettisivuillamme https://rtj-siivous.fi/tyontekijalle/tayta-hakemus/ tai lähetä vapaamuotoinen sähköposti hallinto@rtj-siivous.fi. Voit myös soittaa toimistolle arkisin klo 8-16 puh. 040 129 1560.

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin