Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Siivooja Parainen

RTK-Palvelu Oy Siivola

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Etsitkö kesätyötä, jossa pääset kehittymään aidosti vastuullisissa ja itsenäisissä tehtävissä? Tai oletko pohtinut uraa kiinteistö- ja siivousalalla? Tämä on sinun mahdollisuutesi!

Etsimme nyt innokkaita ja kehittymishaluisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ siivous- ja kiinteistöpalveluiden pariin Paraisten Kaupungin toimipisteellemme!

Etsimme alan konkareita, mutta tarjoamme myös nuorille tärkeää työkokemusta. Olemme vastuullisesti toimiva työnantaja ja olemme sitoutuneet toimimaan Vastuullinen kesäduuni-kampanjan arvojen mukaisesti. Me perehdytämme sinut asiaankuuluvasti tehtäviin ja tuemme sinua koko työsuhteen ajan. Auki olevia tehtäviä on jatkuvasti ja työsuhteet vaihtelevat osa-aikaisista kokopäiväisiin ja aloitus sovitaan joustavasti. Hae siis rohkeasti meille töihin!

Etusijalla tehtäviin valittaessa ovat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Kiinteistöhuollon tehtävissä ajokortti ja kokemus viher- ja ulkoalueidenhoidosta on plussaa. Mainitse hakemuksessasi, haetko ensisijaisesti kiinteistöhuollon vai siivoustehtävään. Mainitse myös ajanjakso, milloin olet käytettävissä, ja haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Sami Savolainen, arkisin klo 08-16xx, puh. 029 029 3604. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 15.7.2020.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!
WWW-osoitehttp://www.rtkpalvelu.fi
YhteystiedotSami Savolainen sami.savolainen@rtkpalvelu.fi
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausTes Pr2
Työn luonnekesätyö
Työ alkaaHeti
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto1 - 3 kk
Haku päättyy07.08.2020 klo 12:00
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://rtkpalvelu.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3603&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395541
Työnantajan viite3603

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin