Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Keittiöpäällikkö

Ruka Peak Oy Kuusamo

HEI KEITTIÖMESTARI, TÄHTÄÄTKÖ HUIPULLE? TULE RUKA PEAKIIN!

Ruka Peak on 15 vuotta toiminut perhevetoinen boutique hotelli & ravintola Rukatunturin huipulla, Mastorinteiden yläpuolella. Uniikki sijainti luonnonsuojelualueen kupeessa, laskettelurinteiden juurella tarjoaa maagisen näkymän koskemattomaan luontoon. Ruka Peakissa on kuusi hotellihuonetta ja kaksi sviittiä, sekä näköalabaari ja huipputerassi, joka toimii ravintolatilana iltaisin ja suosittuna samppanjaterassina huippusesongin aikaan. Hotellin alakerrasta löytyy ravintola, viinikellari ja talon saunamaailma. Ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa viinikellari mukaan lukien.

Etsimme tulevalle sesongille kokenutta keittiömestaria toimimaan keittiön esimiehenä. Lisäksi keittiömestari toimii ravintolatoimenjohtajamme, huippukokki ja Suomen Bocuse D'Or presidentti Matti Jämsenin silminä, korvina ja oikeana kätenä.

Etsimämme henkilö on intohimoinen ja luova, lämminsydäminen ja kiva työkaveri. Kestät keittiön kuumuudessa ja kukoistat myös kiireessä. Sinulla on tarkkaavaisuutta ja perusteellisuutta, joka auttaa sinua pitämään huolen niin tilausten tekemisistä ja vastaanottamisista kuin katelaskennasta. Haluat olla mukana kehittämässä toimintaamme ja ravintola Ruka Peakia yhä parempaan ja tuloksellisempaan suuntaan. Pärjäät myös monenlaisten ihmisten kanssa, etkä pelkää asiakasviestintää. Rakkaus luontoa kohtaan on joukossamme iso plussa.

Sinulla tulee olla vähintään kolmen vuoden esimieskokemus tasokkaasta ruokaravintolasta.
Työnkuvaasi kuuluu mm. katelaskenta, henkilöstöesimiehen työtehtävät, työvuorolistojen tekeminen, asiakasviestintä, kuormakirjojen ja laskujen läpikäynti ja tarkastaminen sekä tulosvastuullinen toiminnan kehittäminen ja sen toteutus.
Palkkaus tehtävään sovitaan yhdessä, käytämme tuntipankkijärjestelmää. Kaikilla työntekijöillemme tarjotaan mahdollisuus asua kauden ajan vuokrahuoneessa yhteismökeissämme, huoneen hinta on noin 350-400 €/kk.

Hakuohjeet ja lisätiedot
Mitä seuraavaksi? Lähetä meille hakemuksesi ja CV osoitteeseen sanna@rukapeak.fi ja olemme sinuun pian yhteydessä. Toivottavasti tapaamme pian Rukan huipulla. It's good to be on the top!

"Ruka Peak on unelma, jota on rakennettu ja tehty pieteetillä ja sydämellä." Se on visio jota toteutamme joka ikinen päivä. Nyt etsimme sinua, joka haluat olla toteuttamassa asiakkaidemme unelmia!

Sanna Kuusiniemi & Matti Jämsen
YhteystiedotSanna Kuusiniemi
040 775 0027
sanna@rukapeak.fi
Työpaikan osoite93830 RUKATUNTURI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa02.11.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy02.08.2020 klo 23:59
Jätä hakemussanna@rukapeak.fi
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10391469

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

44 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin