Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Rajaeläinlääkäri

Ruokavirasto Helsinki

TYÖPAIKAN ESITTELY
Ruokavirastossa edistämme, valvomme ja tutkimme elintarvikkeiden turvallisuutta ja laatua, eläinten terveyttä ja hyvinvointia, kasvinterveyttä, maa- ja metsätalouden lannoitevalmisteita, rehuja ja kasvinsuojeluaineita sekä lisäysaineistoja. Vastaamme Suomessa Euroopan unionin maataloustuki- ja maaseuturahastojen varojen käytöstä, toimimme EU:n maksajavirastona ja huolehdimme tukien toimeenpanosta. Kehitämme ja ylläpidämme tietojärjestelmiä, sähköisiä asiointipalveluja ja rekistereitä. Tuotamme tietohallinnon palveluita maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalle sekä muulle julkishallinnolle. Osaaminen työyhteisössämme on monialaista ja käytössämme ovat joustavat työskentelykäytännöt. Ruokavirastolla on 20 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Päätoimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella.

Ruokavirasto aloitti toimintansa 1.1.2019, kun Elintarviketurvallisuusvirasto Evira ja Maaseutuvirasto Mavi sekä osa Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskusta yhdistyivät.TEHTÄVÄN KUVAUS
Rajaeläinlääkärin pääasiallinen tehtävä on eläinlääkinnällisen rajatarkastuksen suorittaminen ensisijaisesti Helsingin sataman ja Helsinki-Vantaan lentoaseman rajatarkastusasemilla sekä tilapäisesti Vaalimaan rajatarkastusasemalla. Tehtäviin kuuluu mm. toimijoiden ohjausta ja neuvontaa, tuontilupien käsittelyä, muonitusvarastojen valvontaa, sekä tuontimääräysten vastaisesti Suomeen tuotuihin lemmikkieläimiin liittyviä menettelyitä, Lisäksi tehtäviin kuuluu osallistuminen eläinlääkinnällistä rajatarkastusta koskevan lainsäädännön ja auditointien valmisteluihin, sekä toisten viranomaisten ohjausta ja kouluttamista.

VAATIMUKSET
Osaaminen eläinlääkinnälliseen rajatarkastukseen liittyvästä lainsäädännöstä ja toimintatavoista sekä tuontiin ja kuljetusolosuhteisiin liittyvistä eläintautien leviämisuhkista ja elintarviketurvallisuutta vaarantavista tekijöistä katsotaan hakijalle eduksi.
Tehtävä edellyttää kielitaitoa sekä erinomaista vuorovaikutustaitoa ja päätöksentekokykyä vaativissa tilanteissa. Tehtävä edellyttää myös elävien eläinten käsittely, lääkitys- ja näytteenottotaitoa.
Tehtävän hoitaminen edellyttää B-ajokorttia.
Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot katsotaan hakijalle eduksi.
Rajaeläinlääkärin on oltava Suomessa laillistettu eläinlääkäri (Laki eläinlääkinnällisestä rajatarkastuksesta 1192/96, 4§)
Tehtävässä tarvitaan erinomaista englannin kielen taitoa.
Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Erinomainen , Ymmärtäminen: Erinomainen
Ruotsi - Suullinen: Tyydyttävä, Kirjallinen: Tyydyttävä, Ymmärtäminen: Tyydyttävä

3900 - 4300 euroa riippuen hakijan kokemuksesta.


Sijaisuus tai sopimuksen mukaan.
Määräaikainen (yli 12 kk).
Virka on viraston yhteinen.
ID: 30-234-2019
WWW-osoitehttp://www.ruokavirasto.fi
YhteystiedotKitty Schulman, Jaostopäällikkö, 040 163 2531, kitty.schulman@ruokavirasto.fi
Sirpa Kiviruusu , yksikönjohtaja, 0400 920 503, sirpa.kiviruusu@ruokavirasto.fi
Työpaikan osoiteMustialankatu 3, 00790 HELSINKI
Työ alkaa01.07.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Määräaikainen.
Haku päättyy25.06.2019 klo 16:15
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=499a71b5-e472-4be6-84bf-9a7c4b8a01fc
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Ruokavirasto Alvar Aallon katu 5/ PL 100 60100 Seinäjoki/ 00027 Ruokavirasto
Ilmoitus jätetty12.06.2019
Ilmoitusnumero9998616
Työnantajan viite53862

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin