Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarkastuseläinlääkäri

Ruokavirasto Forssa

TYÖPAIKAN ESITTELY
Ruokavirastossa edistämme, valvomme ja tutkimme elintarvikkeiden turvallisuutta ja laatua, eläinten terveyttä ja hyvinvointia, kasvinterveyttä, maa- ja metsätalouden lannoitevalmisteita, rehuja ja kasvinsuojeluaineita sekä lisäysaineistoja. Vastaamme Suomessa Euroopan unionin maataloustuki- ja maaseuturahastojen varojen käytöstä, toimimme EU:n maksajavirastona ja huolehdimme tukien toimeenpanosta. Kehitämme ja ylläpidämme tietojärjestelmiä, sähköisiä asiointipalveluja ja rekistereitä. Tuotamme tietohallinnon palveluita maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalle sekä muulle julkishallinnolle. Osaaminen työyhteisössämme on monialaista ja käytössämme ovat joustavat työskentelykäytännöt. Ruokavirastolla on 20 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Päätoimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella.

Ruokavirasto aloitti toimintansa 1.1.2019, kun Elintarviketurvallisuusvirasto Evira ja Maaseutuvirasto Mavi sekä osa Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskusta yhdistyivät.TEHTÄVÄN KUVAUS
Tehtävän tarkoituksena on suorittaa lihantarkastusta ja laitosvalvontaa sekä toimia tarvittaessa johtavan tarkastuseläinlääkärin sijaisena lainsäädännön ja Ruokaviraston työjärjestyksen mukaisesti HKScan Finland Oy:n Forssan sikateurastamossa. Työtä ohjaavat johtavan tarkastuseläinlääkäri ja aluejohtaja.

Tehtävä voidaan täyttää 6 kuukauden koeajalla.

VAATIMUKSET
Parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa perehtyneisyys sian lihantarkastukseen ja teurastamon laitosvalvontaan sekä alan työkokemus.
Tehtävän hoitaminen edellyttää käytännössä hyvää yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja ja pitkäjänteisyyttä. Hyvä englannin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Viran pätevyysvaatimusten osalta viitataan Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseen ihmisravinnoksi tarkoitettujen eläinperäisten tuotteiden virallisen valvonnan järjestämistä koskevista erityissäännöistä (EY) N:o 854/2004 ja hakijan odotetaan täyttävän asetuksen mukaisen virkaeläinlääkärin pätevyysvaatimukset. Kelpoisuusvaatimuksena on, että asianomainen on Suomessa laillistettu eläinlääkäri.
Kielitaidon kelpoisuusvaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito (Valtioneuvoston elintarviketurvallisuudesta annetun asetuksen (420/2011) lisäys 335/2016).

Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Erinomainen , Ymmärtäminen: Erinomainen
Ruotsi - Suullinen: Tyydyttävä, Kirjallinen: Tyydyttävä, Ymmärtäminen: Tyydyttävä

Tehtävän palkkaus on 4800 - 5500 €/kk, riippuen hakijan kokemuksesta.
Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksen.tai sopimuksen mukaan
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen.
Virka on sijoitettu Forssaan HKScan Finland Oy:n sikateurastamoon.
ID: 30-285-2019
WWW-osoitehttp://www.ruokavirasto.fi
YhteystiedotMarja-Riitta Mäkelä, Johtava tarkastuseläinlääkäri, 050-3376452, marja-riitta.makela@ruokavirasto.fi
Mikko Turku, Aluejohtaja, 050-4777210, mikko.turku@ruokavirasto.fi
Työpaikan osoiteTeollisuuskatu 17, 30420 FORSSA
Työ alkaa01.11.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy30.09.2019 klo 16:15
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=06a64527-f3de-476f-97f1-bc97d4f1aafe
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Ruokavirasto Alvar Aallon katu 5/ PL 100 60100 Seinäjoki/ 00027 Ruokavirasto
Ilmoitus jätetty10.09.2019
Ilmoitusnumero10094606
Työnantajan viite56948

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin