Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tarkastuseläinlääkäri

Ruokavirasto Lieto

TYÖPAIKAN ESITTELY
Ruokavirastossa edistämme, valvomme ja tutkimme elintarvikkeiden turvallisuutta ja laatua, eläinten terveyttä ja hyvinvointia, kasvinterveyttä, maa- ja metsätalouden lannoitevalmisteita, rehuja ja kasvinsuojeluaineita sekä lisäysaineistoja. Vastaamme Suomessa Euroopan unionin maataloustuki- ja maaseuturahastojen varojen käytöstä, toimimme EU:n maksajavirastona ja huolehdimme tukien toimeenpanosta. Kehitämme ja ylläpidämme tietojärjestelmiä, sähköisiä asiointipalveluja ja rekistereitä. Tuotamme tietohallinnon palveluita maa- ja metsätalousministeriön hallinnonalalle sekä muulle julkishallinnolle. Osaaminen työyhteisössämme on monialaista ja käytössämme ovat joustavat työskentelykäytännöt. Ruokavirastolla on 20 toimipaikkaa eri puolilla Suomea. Päätoimipaikkamme sijaitsee Seinäjoella.

Ruokavirasto aloitti toimintansa 1.1.2019, kun Elintarviketurvallisuusvirasto Evira ja Maaseutuvirasto Mavi sekä osa Maanmittauslaitoksen tietotekniikan palvelukeskusta yhdistyivät.TEHTÄVÄN KUVAUS
Haettavana on tarkastuseläinlääkärin osa-aikainen virka (60 %) Liedossa sijaitsevassa Naapurin Maalaiskana Oy:n siipikarjateurastamossa.

Tarkastuseläinlääkärin tehtäviin kuuluvat lihantarkastus ja siihen liittyvä valvonta sekä muu laitoksen valvonta ja tarkastuseläinlääkärille kuuluvat tehtävät lainsäädännön ja Ruokaviraston ohjeiden mukaisesti. Tehtävään kuuluu myös toimia tarvittaessa johtavan
tarkastuseläinlääkärin sijaisena.


Virka voidaan täyttää 6 kuukauden koeajalla.


VAATIMUKSET
Parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen antaa perehtyneisyys siipikarjan lihantarkastukseen ja laitosvalvontaan sekä alan työkokemus.

Tehtävän hoitaminen edellyttää käytännössä hyvää yhteistyökykyä, vuorovaikutustaitoja ja pitkäjänteisyyttä. Hyvä englannin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Ajokortti on välttämätön.


Viran pätevyysvaatimusten osalta viitataan Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseen ihmisravinnoksi tarkoitettujen eläinperäisten tuotteiden virallisen valvonnan järjestämistä koskevista erityissäännöistä (EY) N:o 854/2004 ja hakijan odotetaan täyttävän asetuksen mukaisen virkaeläinlääkärin pätevyysvaatimukset. Kelpoisuusvaatimuksena on, että asianomainen on Suomessa laillistettu eläinlääkäri.
Kielitaidon kelpoisuusvaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen
tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito (Valtioneuvoston elintarvikevalvonnasta annetun asetuksen (420/2011) lisäys 335/2016).

Kielitaitoa koskevat vaatimukset
Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).
Suomi - Suullinen: Erinomainen , Kirjallinen: Erinomainen , Ymmärtäminen: Erinomainen
Ruotsi - Suullinen: Tyydyttävä, Kirjallinen: Tyydyttävä, Ymmärtäminen: Tyydyttävä

Kokoaikaisen tehtävän palkkaus olisi 4300 - 4800 €/kk, riippuen hakijan kokemuksesta. Tehtävän palkkaus on 60% tästä summasta.

Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksen.tai sopimuksen mukaan
Osa-aikainen 60 % työaika
Vakinainen.
Virka on viraston yhteinen. Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.
Lisätietoja virasta:
Tuomas Haltiala, 050-3497054
Mikko Turku, 050-4777210

Virka on sijoitettu Lietoon Naapurin Maalaiskana Oy:n siipikarjateurastamoon sekä sen yhteydessä olevaan liha-alanlaitokseen.

ID: 30-297-2019
WWW-osoitehttp://www.ruokavirasto.fi
YhteystiedotTuomas Haltiala, Johtava tarkastuseläinlääkäri, 0503497054, tuomas.haltiala@ruokavirasto.fi
Mikko Turku, Aluejohtaja, 050-4777210, mikko.turku@ruokavirasto.fi
Työpaikan osoiteTiemestarintie 6, 21360 LIETO AS
Työ alkaa04.11.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Vakinainen.
Haku päättyy27.09.2019 klo 16:15
Jätä hakemusInternet: https://haku.valtiolle.fi/Public/Apply.aspx?guidAssignment=10f544b3-d1c7-40fc-ae98-ce5d8e6baf9d
Voit hakea työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksen oheiseen osoitteeseen. Hakemuksessa ja kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.
Postitse: Ruokavirasto Alvar Aallon katu 5/ PL 100 60100 Seinäjoki/ 00027 Ruokavirasto
Ilmoitus jätetty10.09.2019
Ilmoitusnumero10094086
Työnantajan viite56916

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin