Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ympäristötarkastaja

Ruoveden kunta Ruovesi

Ruoveden kunnan ympäristölautakunta hakee 1.12.2020 alkavaan, toistaiseksi voimassa olevaan virkaan ympäristötarkastajaa. Työ on mahdollista aloittaa jo 1.11.2020.

Työtehtäviin kuuluvat ympäristönsuojelulakien, maa-aineslakien ja jätelain mukaiset lupa-, valvonta-, neuvonta- ja kehittämistehtävät. Kunnan hallintosäännön mukainen tehtävänkuvaus löytyy osoitteesta www.ruovesi.fi hakusanalla hallintosääntö.

Kelpoisuusvaatimus on ylempi korkeakoulututkinto, riittävä kokemus ympäristönsuojelun tehtävistä sekä kokemusta kunnallisen alan töistä.

Ympäristötarkastaja toimii ympäristöasioissa ympäristölautakunnan esittelijänä.

Ympäristölakien tuntemus on välttämättömyys. Hyvä kirjallinen ja suullinen osaaminen, tarkkuus, kyky itsenäiseen päätöksentekoon ja yhteistyötaidot ovat työssä tärkeitä. Ajokortti ja oma auto ovat ehdottomuus. Virassasi teet myös yhteistyötä naapurikuntien kanssa.

Työehdot ja palkkaus noudattavat kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työtehtosopimusta (TS). Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää tehtävää varten hyväksyttävä lääkärintodistus.
WWW-osoitehttp://www.ruovesi.fi/
Yhteystiedottekninen johtaja Harri Apell, 044 787 1340, harri.apell@ruovesi.fi
Työpaikan osoiteRuovedentie 30, 34600 RUOVESI
Palkkausvirka- ja työehtosop. mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaa01.12.2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy07.08.2020 klo 12:00
Jätä hakemusLähetä työhakemuksesi palkkatoivomuksineen määräaikaan mennessä sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@ruovesi.fi. Lähetyksen aiheeksi merkki "hakemus ympäristötarkastajan virkaan".
Ilmoitus jätetty22.06.2020
Ilmoitusnumero10381162

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

51 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin