Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

S-marketmyyjä

S-market / Etelä-Karjalan Osuuskauppa Étel

Hei Sinä - etsitkö töitä?

Haemme myyjiä Savitaipaleen ja Taipalsaaren S-marketeihin. Tarjolla on sekä vakituinen että määräaikainen (opintovapaasijaisuus) työsuhde.

Meillä saat mahdollisuuden oppia laajasti ja monipuolisesti kaupan eri tehtäviä. Tuemme ja kannustamme sinua kehittymään ja ottamaan vastuuta. Molemmissa toimipaikoissa on hyvä ja toimiva työyhteisö, jossa on huumoria ja tekemisen meininkiä. Eekoon työntekijänä sinulla on mahdollisuus tehdä lisätöitä myös muissa toimipaikoissamme. Saat käyttöösi laajan kattauksen erilaisia henkilöstöetuja, joita pystyt hyödyntämään myös muissa S-ryhmän toimipaikoissa ympäri Suomen.

Toivomme Sinulta joustavaa, reipasta ja oma-aloitteista otetta työntekoon. Asiakaspalvelu sujuu sinulta luontevasti ja olet aito joukkuepelaaja. Aiempi kokemus päivittäistavarakaupasta on eduksi, mutta arvostamme hakijassa myös oikeaa asennetta ja motivaatiota; toivomme että suhtaudut myönteisesti työn tekemiseen ja uuden oppimiseen. Positiivinen elämänasenne ja suhtautuminen muihin ihmisiin ovat avainasemassa asiakaspalvelutyössä.

Lähde: sok.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin