Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä, S-market Viitasaari (kausiapulainen)

S-Market Viitasaari Viitasaari

Haemme nyt S-matke Viitasaarelle myyjää määrä- ja osa-aikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.5.-31.8.2019. Tunteja on toukokuulla n. 10h/vko, mutta kesäkaudella niitä on tarjolla huomattavasti enemmän.

Myyjänä sinulla on yksi tehtävä ylitse muiden: asiakkaiden huomioiminen. Palvelet asiakasta aina parhaalla mahdollisella tavalla huolehtien siitä, että tuotteiden tuoreus ja saatavuus ovat kunnossa. Tunnet tuotteet, palvelut ja asiakasomistajuuteen liittyvät asiat, ja osaat kertoa niistä asiakkaillemme. Osaat nähdä palvelun asiakkaan silmin ja toimit aktiivisesti laadukkaan palvelun takaamiseksi omalla iloisella ja persoonallisella asiakaspalveluasenteellasi. Työ on hyvin fyysistä - aktiivisuusrannekkeesi tavoitteet täyttyvät varmasti!

Tarjoamme sinulle huippumukavan tiimin ja esimiehen tuen. Ja itseasiassa, sinulle löytyy työkaveri Suomen lähes joka kulmalta, sillä S-ryhmä työllistää yli 40 000 henkilöä. Samaa porukkaa ollaan. Sen huomaa siitäkin, kun ajat S-ryhmän liikennemyymälän, marketin tai hotellin pihaan missä päin Suomea hyvänsä, työkaveri antaa sinulle mojovan henkilökunta-alennuksen.

Lähde: sok.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa
Takaisin