Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntiedustaja

Sadex Oy Hämeenlinna

Sadex on kotimainen yritys, joka suojaa ja turvaa suomalaisia katolta tippuvalta vedeltä ja lumelta sekä tekee katolla liikkumisen turvallisemmaksi. Vastaamme yksityis- ja yritysasiakkaiden ränni-, tikas- ja kattoturvaurakoista suunnittelusta asennukseen. Sadexilla on kahdeksan toimipistettä Suomessa ja yksi Ruotsissa. Teemme työtämme rehdisti ja intohimoisesti, asiakkaan turvallisuus ja tyytyväisyys edellä.

Haluatko turvata ja suojata suomalaista asumista sekä olla mukana nostamassa rakentamisen laatua? Onko sinulle tärkeää osallistua työyhteisön rakentamiseen omalla persoonallasi ja kannustaa myös muita menestymään omassa työssään?

Etsimme nyt asiantuntijamyyjää Hämeenlinnan alueelle vastaamaan Kanta-Hämeen ränni- ja kattoturvatuotemyynnistä niin omakotiasiakkaille, taloyhtiöille kuin rakennusliikkeille.

Sadexilla on vahva jalansija suomalaisessa rakentamisessa. Olemme toimineet pitkään Hämeenlinnassa Pirkanmaalta käsin, ja nyt haemme aktiivista myyntiedustajaa tälle alueelle edustamaan Sadexia ja huolehtimaan, että Sadexin palvelut ovat asiakkaiden saatavilla. Asiakkainamme on lukuisia valtakunnallisia rakennusliikkeitä sekä suuri määrä pienempiä rakentajia, taloyhtiöitä ja yksityisasiakkaita.

Sadexilla työnkuvaasi kuuluu

- sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden myynti yksityisasiakkaille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille
- aktiivinen asiakashankinta ja kohteiden kartoituskäynnit
- uusien omakotialueiden ja rakennustyömaiden kierrokset
- tarjouslaskenta
- asennussuunnitelmien laatiminen

Odotamme sinulta erityisesti oma-aloitteisuutta, määrätietoisuutta ja motivaatiota rehdin asiakaslähtöiseen myyntityöhön. Sovit joukkoomme, mikäli olet luonteeltasi tiimipelaaja, nautit ihmisten kohtaamisesta ja pidät liikkuvasta työstä. Lisäksi katsomme eduksesi mahdollisen aiemman kokemuksesi alalta ja myyntityöstä. Rakennusalan kokemus ei kuitenkaan ole välttämätön, sillä koulutamme loistavalla asenteella varustetun henkilön kattavasti tehtävään. Oma auto ja ajokortti ovat työssäsi välttämättömät.

Alan digitaalisimpana yrityksenä tarjoamme sinulle alan nykyaikaisimmat myynnin työkalut, vahvan joukkueemme tuen sekä erittäin kannustavan palkkausmallin, jossa onnistumisesi huomioidaan reilusti. Lisäksi alueellasi on jo olemassa aiemmin luotua asiakaskuntaa, joten sinun ei tarvitse lähteä tyhjästä liikkeelle. Vaikka työssäsi menestyminen pohjautuukin vahvasti omaan aktiiviseen myyntiotteeseesi, tulet saamaan valmiita liidejä myös tehokkaalta markkinointitiimiltämme. Mukaan salkkuusi saat Sadexin erinomaisen maineen, ensiluokkaiset tuotteet ja korkean asiakastyytyväisyyden, jotka kaikki tukevat menestymistä roolissasi.

Hakuaika päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään 31.7.2020.
WWW-osoitehttp://www.sadex.fi
YhteystiedotMyyntipäällikkö Arto Kurtti, arto.kurtti@sadex.fi,puh. 040 031 8022
Työpaikan osoiteTyöpiste sijaitsee Hämeenlinnassa, 13500 HÄMEENLINNA
Palkkauskuukausipalkka, provisio
Työ alkaaMahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020
Jätä hakemusTutustu lisää avoimeen tehtävään ja siihen, mitä Sadexilla on sinulle tarjota:
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sadex.fi/rekrytointi/hameenlinna-myyntiedustaja?cat=6
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10393584

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin