Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Toimipisteen vetäjä

Sadex Oy Turku

Etsimme myyntihenkistä TOIMIPISTEEN VETÄJÄÄ Sadexin Turun toimipisteeseen.

Toimipisteen vetäjä vastaa kokonaisvaltaisesta toimipisteen jokapäiväiseen toimintaan liittyvistä tehtävistä. Näitä ovat muun muassa
- Työnjohto, asennusjärjestelyt sekä työmailla käynnit
- Aktiivinen yhteydenpito ja myyntityö rakennusliikeasiakkaiden suuntaan
- Tarviketilaukset ja varaston hallinta
- Henkilöstön johtaminen etenkin asennushenkilöstön osalta. Myyntityötä johdetaan/tuetaan Sadexilla keskitetysti, joten myyntihenkilöstön johdon tarve on vähempää, mutta tietysti työnjohdon, asennuksen ja myyjien täytyy tehdä läheistä yhteistyötä lähes päivittäin.

Turun toimipiste on uusi perustettava toimipiste. Turun alueelle on kuitenkin tehty urakoita jo pari vuotta muista toimipisteistä käsin ja Turun toimipisteen perustaminen on vastaus lisääntyneeseen kysyntään. Toimipisteellä on siis jo jonkin verran valmista asiakaskuntaa. Uusien asiakkuuksien luominen on kuitenkin tärkeää toiminnan kasvattamiseksi suunnitellulle laajuudelle. Siksi edellytämme myynnillistä otetta toimipisteen vetämiseen.

Työ on itsenäistä, mutta tarjoamme jatkuvaa tukea kaikilla työn osa-alueilla.

Työmaa- ja asiakaskäyntien takia ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.

Rakennusalan kokemus ei ole välttämätöntä, mutta on eduksi. Kokemus teknisestä myynnistä on myös eduksi.

Toimipisteen vetäjä palkataan Porin aluetta hoitavan Vedex Oy:n palkkalistoille.

Meille Sadexilla on tärkeää pitää yllä korkeatasoista asiakaspalvelua ja toiminnan laatua. Siksi edellytämmekin myös toimipisteen vetäjältä asiakaspalvelevaa otetta ja korkeaa vaatimustasoa toiminnan laadun suhteen. Sadexilaisille on tärkeää, että asioissa ei oiota, aikataulussa pysytään ja asiat tehdään oikein. Me pidetään, mitä luvataan.

Sadex on kotimainen perheyritys, joka kehittää, myy ja asentaa laadukkaita sadevesijärjestelmiä sekä kattoturva-, tikas- ja parvekevedenpoistotuotteita. Asiakkaitamme ovat kaikki yksityishenkilöistä Suomen suurimpiin rakennusyhtiöihin saakka. Meillä on toimipisteet Pirkkalassa, Vantaalla, Ylivieskassa, Porissa, Varkaudessa ja Jyväskylässä. Toimimme valtakunnallisesti.

"Sadexin voimavara on loistava yhteishenki. Meillä kaikki ovat keskenään tasavertaisia, ja kaikki myös ottavat vastuun siitä, että hommat hoidetaan kunnolla" - Marko Kukkonen, toimitusjohtaja, Sadex Oy.
WWW-osoitehttp://www.sadex.fi
YhteystiedotAki Passilahti, aki.passilahti@sadex.fi
Työpaikan osoiteOsoite ei vielä tiedossa, 20100 TURKU
PalkkausKuukausipalkka sopimuksen mukaan
Työ alkaa3/2018 tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Haku päättyy31.01.2018 klo 23:59
Jätä hakemusaki.passilahti@sadex.fi
Ilmoitus jätetty13.12.2017
Ilmoitusnumero9427141

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin