Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ajanvaraaja (puhelintyö) n. 3000-4000e/kk

Safedo Oyj Kuopio

Safedon missiona on turvallinen työpaikka. Tiesitkö, että työpaikoilla sattuu vuosittain noin 135 000 työtapaturmaa? Tapaturmia emme pysty estämään, mutta haluamme olla paikalla niiden sattuessa.

Safedo Oyj on suomalainen vuonna 2005 perustettu ensiaputarvikkeiden, koulutusten ja lääkintälaitteiden myyntiin erikoistunut yhtiö. Järjestämme työpaikkojen ensiapuvalmiuden kuntoon ja konsultoimme yrityksiä noudattamaan lakeja ja asetuksia ensiapuvalmiuden määrittämisessä. Asiakkaita yhtiöllämme on jo 25 000 ja asiakkaiden määrä kasvaa voimakkaasti. Asiakkaitamme ovat mm. useat kaupungit sekä kaikenkokoiset yritykset, toimialasta riippumatta.

Kasvatamme myyntiorganisaatiotamme nyt usealla myyntiedustajalla ja sen vuoksi HAEMME MYYNTIHENKISTÄ HENKILÖÄ SOPIMAAN TAPAAMISIA ALUE-EDUSTAJILLEMME SEKÄ VASTAAMAAN PALVELUIDEMME MARKKINOINNISTA

Oletko positiivista myyntienergiaa huokuva puhelintyön taitaja? Etsimällämme henkilöllä on mielellään jo joidenkin vuosien kokemus puhelimitse tehtävästä myyntityöstä, pohjakoulutuksella ei ole väliä. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat "maaliahneus", tahto omaksua uutta sekä kyky kehittää omia työskentelytapoja vastaamaan muuttuvaa toimintaympäristöä.

Meillä kaikki työntekijät vetävät yhtä köyttä niin tuloksen tekemisessä kuin yhtiön eteenpäin kehittämisessäkin, joten etsimämme henkilön tulee taitaa sosiaalinen kanssakäynti erilaisten ihmisten kanssa.

TEHTÄVÄKUVAUS
Soitat olemassa oleville ja uusille asiakkaille sopiaksesi alue-edustajallemme tapaamisen asiakkaan luokse työpaikkakäyntiä varten. Osaat varmistua asiakkaiden olemassa olevista tarpeista sekä myös herättää uusia.

Pidät jokaisessa asiakaskontaktissasi huolta yrityksemme laadukkaasta julkisuuskuvasta ja luot täten turvallisempaa huomista Suomessa.

Työaika: Arkisin klo 8-16

Palkka: Budjetoitu ansiotaso on noin 3000-4000€/kk ja alkuvaiheessa saat takuupalkan, joka on vähintään 2250€/kk.

SIJAINTIPAIKKANA KUOPION TOIMISTO
Nykyaikaiset ja viihtyisät toimistotilamme sijaitsevat Kuopiossa Kauppakeskus Hermannissa. Työvälineemme ovat nykyaikaiset minkä lisäksi kehitämme olemassa olevia järjestelmiämme vastaamaan asettamiamme kasvutavoitteita. Yrityksemme on vakavarainen ja varma palkanmaksaja.

Lähetä hakemuksesi osoitteella marko.parviainen@safedo.fi tai täytä se hakusivustollamme https://merplast.fi/pages/ajanvaraaja

LISÄTIEDOT:
Marko Parviainen
marko.parviainen@safedo.fi
WWW-osoitehttps://www.safedo.fi
YhteystiedotLähetä hakemuksesi osoitteella marko.parviainen@safedo.fi tai täytä se hakusivustollamme https://merplast.fi/pages/ajanvaraaja

LISÄTIEDOT:
Marko Parviainen
marko.parviainen@safedo.fi
Työpaikan osoiteLeväsentie 2, 70700 KUOPIO
Palkkausn. 3000-4000e, alkuun takuu 2250€/kk
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö, Ma-Pe 8-16 tai sopimuksen mukaan
Työn kestoyli 12 kuukautta, Jatkuva työsuhde
Ilmoitus jätetty19.04.2021
Ilmoitusnumero10709999

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

23 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin