Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Lähihoitajia

Saga Care Finland Oy Lahti

Saga Salpalinna tarjoaa korkeatasoista palveluasumista ja kauniin seniorikodin henkilöille, jotka tarvitsevat apua arjen askareissa, hoivaa ja seuraa muiden ikäihmisten parissa. Sijaitsemme erinomaisella paikalla aivan Lahden keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Haemme nyt Saga Salpalinnaan lähihoitajia tai lähihoitajaopiskelijoita keikkatyöhön, tekemään satunnaisia vuoroja tarpeen mukaan. Mikäli olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja motivoinut tekemään työtä ikäihmisten parissa, tämä tehtävä voi olla juuri sinua varten!

Lähihoitajana avustat asukkaita heidän kodeissaan toimintakykyä ylläpitävällä tavalla ja toimit asukkaan omahoitajana. Työ on vastuullista ja sitä tehdään itsenäisesti sekä yhteistyössä sairaanhoitajan kanssa. Hoitotyön lisäksi työ sisältää myös yhteistyötä omaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhön. Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta pääset hyvin kärryille talon toimintatapoihin. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sinulta edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja (opiskelijoilta opintoja suoritettu 2/3) sekä voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön. Eduksi katsomme kokemuksen ikääntyneiden hoivatyöstä ja kotihoidon tehtävistä.

Miksi Saga Salpalinnaan töihin: Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden korkeatasoisessa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Palkkaus on sosiaali- ja terveyspalvelualan TES:n mukainen. Työnantaja tarjoaa henkilökunnalle edullisen aamupalan Sagan ravintolassa. Verotusarvolla tarjottava lounas on erittäin monipuolinen ja vaihteleva. Voimme myös käyttää maksutta sauna- ja allasosastoa ja kuntosalia.

Lähetä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta 30.11.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa sähköpostitse tiimivastaava Piia Kalander, piia.kalander@sagacare.fi.

Saga-palvelutalot tarjoavat ikäihmisten hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. Jokaisella asukkaallamme on oma vuokrakoti ja yhteisissä tiloissamme toimii mm. ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Asukkaille on tarjolla lisäksi fysioterapeutin, jalkahoitajan, parturi-kampaajan sekä lääkärin ja hammaslääkärin palveluja. Saga-palvelutaloja on yhteensä kymmenen Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Raumalla, Lappeenrannassa ja Seinäjoella.
WWW-osoitehttp://www.sagacare.fi
YhteystiedotPiia Kalander, piia.kalander@sagacare.fi.
Työpaikan osoiteKyösti Kallion katu 3,, 15110 LAHTI
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kestoalle 11 pv, keikkatyö
Haku päättyy30.11.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.sagacare.fi/jobs/978691-lahihoitajia-keikkatyohon-saga-salpalinna?promotion=185153-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty26.10.2020
Ilmoitusnumero10499905

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin