Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolatyöntekijä

Saga Care Finland Oy Helsinki

Saga Helapuisto sijaitsee uudella asuinalueella Helsingin Ala-Malmilla, hyvien palveluiden ja juna-aseman lähellä. Maaliskuussa 2012 valmistuneessa Saga-palvelutalossa on 92 huoneistoa hoiva-, koti- ja turvapalveluita tarvitseville senioriasukkaille sekä 12-paikkainen ryhmäkoti erityistä huolenpitoa tarvitseville.

Haemme nyt Saga Helapuistoon ravintolatyöntekijää osa-aikaiseen vakituiseen työsuhteeseen, tuntityöhön. Mikäli sinua kiinnostaa monipuolinen ja asiakaslähtöinen tehtävänkuva - lukaise alta mitä me tarjoamme sinulle ja mitä sinä voisit tuoda joukkoomme ja laita sen jälkeen hakemusta tulemaan!

Tarjoamme sinulle!

-Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtävän laadukkaassa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa.
-Työyhteisön, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri sekä mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi.
-Saat myös käyttöösi Cityshopparin hyvät edut ympäri Suomen sekä kattavan työterveyshuollon.

Toimenkuvaasi kuuluu salaattien ja jälkiruokien tekeminen, asiakaspalvelu (asukkaan tarjottimen kantoapu yms.), puhtaanapito, astiahuolto ja kassatyöskentely. Tehtäväsi vaihtelevat myös riippuen siitä missä vuorossa tarvitsemme työntekijää. Toimimme vuoden jokaisena päivänä ja työvuorot sijoittuvat klo. 7-18 väliselle ajalle. Tärkeää työssä onnistumiselle on lämminhenkinen yhteistyö asukkaiden, heidän omaisten sekä talon muiden työntekijöiden kanssa.

Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sinulta edellytämme hygieniapassia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa, anniskelupassi katsotaan eduksi. Työ soveltuu hyvin alan opiskelijalle tai sinulle, joka haluat itse määrittää milloin työskentelet, koska työtunteja on tarjolla aina tarpeen mukaan.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi 31.7.2020 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa mielellään ravintolapäällikkö Mia Kasslin, p. 050- 5025508, mia.kasslin@sagacare.fi.

Saga-palvelutalot tarjoavat ikäihmisten hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita. Jokaisella asukkaallamme on oma vuokrakoti ja yhteisissä tiloissamme toimii mm. ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Asukkaille on tarjolla lisäksi fysioterapeutin, jalkahoitajan, parturi-kampaajan sekä lääkärin ja hammaslääkärin palveluja. Saga-palvelutaloja on yhteensä kymmenen Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Raumalla, Lappeenrannassa ja Seinäjoella.
WWW-osoitehttp://www.sagacare.fi
YhteystiedotMia Kasslin, p. 050- 5025508, mia.kasslin@sagacare.fi.
Työpaikan osoiteHelatehtaankatu 1, 00700 HELSINKI
Palkkaustehtävän mukainen
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö, kts. teksti
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemushttps://ura.sagacare.fi/jobs/907496-monipalvelutyontekija-keittiotiimiin-saga-helapuisto?promotion=166756-trackable-share-link-te-toimisto
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10392084

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin