Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ohjaaja

Sähäkkä Oy Jyväskylä

Sähäkän yksiköissä autetaan nuoria ja nuoria aikuisia kuntoutumaan erilaisista mielenterveyden ja elämänhallinnan häiriöistä sekä ehkäistään toimintakyvyn haasteiden pitkäaikaisvaikutuksia. Toiminnassamme korostuu vastuullisuus, inhimillisyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen.

Tarjoamme sinulle edellytykset tehdä työsi hyvin ja laadukkaasti, asiakas yksilöllisesti kohdaten. Työskentelymme perustana on kokonaisvaltainen huolenpito, joka käsittää sekä psyykkisen että fyysisen huolenpidon. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Jyväskylässä Kortepohjan ylioppilaskylän asuinalueella sijaitseva Sähäkkä on 18-30-vuotiaiden nuorten aikuisten aktiivisen asumiskuntoutuksen yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua psykiatrista kuntouttavaa palveluasumista, kevyempää 12h psykiatrista kuntouttavaa palveluasumista ja nuorten aikuisten koteihin vietävää liikkuvaa tukea mielenterveyskuntoutujille, lastensuojelun jälkihuollon nuorille sekä nuorille aikuissosiaalityön asiakkaille.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveysalan koulutusta. Työ on sijaistusten tekemistä yövuorossa ja töihin kutsutaan tarvittaessa. Työt alkavat elokuun alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 17.7. ja 20.7. klo 8-16 palveluesimies Virve Valkeinen, p. 040 769 3773, virve.valkeinen@humana.fi.

Hakuohjeet: Haluatko olla mukanamme arjen askelissa? Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 24.7.2020.Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: "Jokaisella on oikeus hyvään elämään." Meillä jokainen on merkityksellinen ja osa yhteistä
WWW-osoitehttp://sahakka.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa 17.7. ja 20.7. klo 8-16 palveluesimies Virve Valkeinen, p. 040 769 3773, virve.valkeinen@humana.fi.
Työpaikan osoiteTaitoniekantie 3, 40740 JYVÄSKYLÄ
PalkkausYksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaaElokuun alussa
Työaikayötyö
Työn kesto3 - 6 kk
Haku päättyy24.07.2020 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.humana.fi/meilla-toissa/avoimet-tyopaikat/keski-suomi/ohjaaja-sahakka-oy-jyvaskyla/
Ilmoitus jätetty08.07.2020
Ilmoitusnumero10395664

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin