Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntipäällikkö

Sahalan kartano T:mi Rautalampi

Etsimme Rautalammille ja Sahalan kartanoon (jossa toimii sahalaherbs.fi) tuote ja - markkinointipäällikköä, joka voisi osallistua myös tuotekehittelyyn ja olla tuotannon kesäaikaisena työnjohtajana kausitöissä oleville yrttipoimijoille.

Tehtävänä on myydä yrttituoteita tai niiden sekoituksia koti- ja myöhemmin myös ulkomailla. Asiakkaina ovat vähittäis- (ravintolat, suurkeittiöt) tai tukkuostajat eli ruoka- ja terveyskauppaketjut. Osa työstä on hyvin organisoitua matkatyötä eli asiakaskäyntejä.

Tehtäviin kuuluu myös verkkokaupan hoitamista ja markkinointimateriaalin tuotantoa verkkokauppaan ja SOME:een sekä johtoryhmän jäsenenä tuote- ym. kehittämiseen osallistuminen.

Tiimissä on TJ:n lisäksi myyntisihteeri ja testikokki.

Tuotteinamme ovat luomulaatuiset peltoviljelyssä korjattavat maustekasvit ja luonnosta kerättävät luomulaatuiset yrtti- ja lääkekasvit sekä niiden sekoitukset, jolla sektorilla on aika vähän kilpailua.

Tuotantoon lähitulevaisuudessa otetaan mahdollisesti myös terveysvaikutteiset pensasmarjat (sinimarjakuusama, marjatuomipihlaja, tyrni, aronia, mustikka) ja niistä siementen ja terveysvaikutteisten mausteiden kanssa tehtävä kuluttajapakkaus - smoothie. Tuotevalikoita saattaa tulla käsittämään myös ulkomailta tuotavia raaka-aineita mm. kaakaopapuja, terveysvaikutteisia mausteita jne.

Toimi edellyttää aikaisempaa myynnillistä kokemusta, mutta EI EDELLYTÄ välttämättä aikaisempaa marja-, yritti- tai maustekasvikokemusta tai - osaamista.

Edellytämme vähintään ammattikorkeakoulu- tai ylioppilasopintoja, hyvää uuden tiedon omaksumis- ja sujuvaa englannin kielen taitoa sekä kiinnostusta yleensä ennaltaehkäisevään terveyteen sekä yrtti- ja lääkekasvien avulla saatavaan terveellisyyspotentiaaliin.

Meillä on tarjota yksi vaihtoehto asunnoksi ja lisäksi autamme asunnon etsimisessä Rautalammilta, jossa on useita hyviä vaihtoehtoja.

Sahalan Kartano on kansainvälisessä toiminnassa mukana oleva ainutlaatuinen, monipuolinen, kansainvälinen ja kehittynyt työpaikka, jossa on erinomaisen hyvä oma työterveysohjelma, jossa toimii myös johtava istumaterveysyritys Salli Systems, terveysmatkailuyritys Sahala Health alkavana Sahala Herbsin tytäryhtiönä, sekä emoyhtiönä Sahalan Kartano.

Hakemukset ja kyselyt mahdollisimman pikaisesti Veli-Jussi Jalkanen vessi@sahalankartano.fi
WWW-osoitehttp://www.sahalankartano.fi
YhteystiedotDaria Troyanovskaya, johdon assistentti, Puh: +358408385599, +358 40 838 5599, info@sahalaherbs.fi
Työpaikan osoiteSahalantie 41, 77700 RAUTALAMPI
Palkkaussopimuksen mukaan
Työ alkaamahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391574

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin