Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yrittäjä

Sähköliike Helle & Helle Oy Pori

Nykyisen yrittäjän tulevaan eläkkeelle siirtymiseen liittyen tunnetun ja perinteikkään lähes 70-vuotiaan sähköliikkeen liiketoiminta Porin ydinkeskustassa Kävelykadulla. Myymälä ja verkkokauppa.

Laadukkaat tuotteet ja brändit, hyvämaineinen palveleva erikoisliike. Tällä hetkellä myymälän tuotevalikoimaan kuuluvat valaisimet, sähkötarvikkeet sekä kodin pienkoneet.

Hyvät pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ja edulliset ostokanavat käytettävissä, mm. osakkuus merkittävässä valtakunnallisessa tukkukauppaorganisaatiossa.

Hyvät lähtökohdat liiketoiminnan kehittämiselle ja kasvulle, esimerkiksi myös sähköasennus- ja sähköurakointitoiminnassa.

Eläkkeelle siirtyvän yrittäjän siirtymätuki käytettävissä.

Laaja ja vakiintunut asiakaskunta, pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Hyvät muuntelukelpoiset vuokratut toimitilat Porin ydinkeskustassa Kävelykadulla. Yritys on toiminut nykyisissä toimitiloissa vuodesta 1961. (Mahdollisuus ostaa tai vuokrata toimitilat (102-288 m2) sekä autopaikkoja halutussa laajuudessa.)

Liikevaihto: n. 200000 eur/v.
WWW-osoitehttp://www.helle-helle.fi
YhteystiedotTuula Viljanen, Puh: 0415023827, tuula.viljanen@helle-helle.fi
Työpaikan osoiteYrjönkatu 19, 28100 PORI
Palkkausn. 3000 eur/kk.
Työ alkaaVuonna 2020
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Ilmoitus jätetty14.12.2019
Ilmoitusnumero10196885

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin