Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Korjausrakentamisen vastaava työnjohtaja Hämeenlinnaan

Saimanet L&T Kanta-Häme

Sijainti: Kanta-Häme, Hämeenlinna

Meillä työskentelee yli 200 korjausrakentamisen ammattilaista. Hoidamme kaikki rakennus- ja remonttipalvelut aina kalusteasennuksista perusteelliseen korjausrakentamiseen. Etsimme nyt ammattilaistiimiimme Hämeenlinnaan

KORJAUSRAKENTAMISEN VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA

huolehtimaan korjausrakennuskohteiden työnjohdollisista tehtävistä. Johdat ryhmäsi työskentelyä tottuneella ja johdonmukaisella esimiesotteella. Olet tottunut tiimipelaaja, toisaalta pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa vahvalla palveluasenteella ja sinulle on tärkeää tuloksellinen sekä laadullinen tekeminen. Olet ennakkoluuloton rakentaja, joten työmaakypäräsi toimii myös ideahautomona.

Sinulta löytyy rakennusmestarin tai –insinöörin koulutus ja kokemuksen kartuttama varma ote rakennusalalta sekä esimiestehtävistä. Tekninen osaamisesi on ajan hermolla, oli kyse sitten vasara- ja nauloja-asioista tai työssä tarvittavasta tietotekniikasta. Työ on vastuullista, joten motivaation on oltava kohdillaan.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja vastuullisen työn kasvavassa organisaatiossa. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Hae paikkaa pikimmiten, kuitenkin viimeistään 22.1. mennessä osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävästä saat arkisin klo 8-16 välillä 5.1. saakka Anssi Riihelältä, puh. 050 385 9557. 9.1. eteenpäin lisätietoja saat Petri Vikmannilta, puh. 050 385 7195.

Lähde: saimanet.com/lt

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin