Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tuotantojohtaja, teollisuus

Saint-Gobain Finland Oy Salo

Weber kehittää, valmistaa ja markkinoi monipuolisia rakennustuotteita julkisivuista lattiatasoitteisiin - tärkeimpiä tuotemerkkejämme ovat Kahi ja Vetonit. Osana kansainvälistä Saint-Gobain-konsernia, olemme mukana rakentamassa erinomaisia elinympäristöjä ja parantamassa ihmisten elämänlaatua. Lue lisää meistä: www.fi.weber

Ketä etsimme?

Haemme Weberin Kiikalan kuivatuotetehtaalle henkilöstöjohtamistaitoista, kehitysorientoitunutta ja aktiivista

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tärkein työtehtäväsi on varmistaa jokaisen toimipisteessä työskentelevän turvallisuus. Johdat tuotantoa ja sen henkilöstöä sekä kehität tehtaan toimintoja. Laadit kapasiteetti- ja resurssi- suunnitelmat ja vastaat niiden toteuttamisesta yhdessä tiimisi kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Vastaat oman toimipisteesi henkilöstöstä, tuotannosta, tuotelaadusta ja toimitusvarmuudesta. Vastuullasi on tuotannon tiimien ja prosessien kehittäminen, suoritusta parantavien toimenpiteiden toteuttaminen sekä työhyvinvoinnista huolehtiminen. Osallistut Kiikalan tehtaiden lyhyen ja pitkän aikavälin teknisten parannustarpeiden ja investointien määrittämiseen ja toteuttamiseen. Analysoit tuotanto- ja kunnossapitodataa sekä päätät sen perusteella yhdessä tiimisi kanssa toimenpiteistä jatkuvan parantamisen mallin (Lean) mukaisesti. Raportoit tehtävässä Kiikalan tehtaiden tehdaspäällikölle.

Etsimämme henkilö

Edistät turvallisuutta ja viet omalta osaltasi arvojemme mukaista työskentelykulttuuria eteenpäin. Olet taitava tiimien kehittäjä: sitoutat henkilöstöä yksilöiden ja tiimin vahvuuksia kehittämällä ja tunnistat erilaisuuden voimavaraksi. Rakennat innovatiivista ja aktiivista kulttuuria ja pystyt innostamaan tiimiäsi myös muutostilanteissa.

Teet aktiivisesti yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, kuten toimitusketjun, myynnin, tuotekehityksen, asiakaspalvelun, IT:n, talouden, oston sekä raaka-aine- ja laitetoimittajien kanssa. Pystyt reagoimaan muutoksiin nopeasti ja viemään niitä eteenpäin organisaatiossasi. Sinulle laatuajattelu ja asiakkaan huomioinen on luontainen tapa toimia.

Odotamme sinulta

- aktiivista työturvallisuuden kehittämistä sekä ympäristö-, terveys- ja turvallisuusperiaatteiden (EHS) tuntemusta
- esihenkilökokemusta sekä kokemusta tiimien ja prosessien tuloksellisesta kehittämisestä ja johtamisesta
- erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- analyyttisia ja systemaattisia toimintatapoja
- kokemusta projektien läpiviennistä
- kykyä innostaa organisaatiota sekä viedä läpi uudistuksia ja kehittämishankkeita
- tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri
- hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
- Office-työkalujen perusosaamista

Arvostamme reilua ja rehellistä asennetta sekä aitoa kiinnostusta henkilöstön kehittämiseen ja aktiivista otetta toimintatapojamme kehittämiseen. Lean- ja SAP-tuntemus katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

- turvallisen työympäristön ja työturvallisuuteen panostavan työyhteisön
- itsenäisen, monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset kehittämään laaja-alaisesti Weberin Kiikalan tehtaan tuotantoa ja kunnossapitoa, sekä työskentelemään läheisesti koko toimitusketjun ja eri osastojen, kuten EHS:n ja tuotekehityksen organisaatioiden kanssa
- ammattitaitoisen ja osaavan työporukan sekä laadukkaat puitteet työnteolle
- sekä ammatilliseen osaamiseen että toiminnan kehittämiseen panostavan yrityskulttuurin ja erinomaiset koulutus- ja urakehitysmahdollisuudet
- hyvät henkilöstöedut

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin ja torstaisin klo 14-16 Weber Kiikalan tehdaspäällikkö Mika Rajaniemi, puh. 050 414 0635.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää nyt!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a5d3706b. Voit lisätä CV-tiedot ja hakemuskirjeen myös erillisenä liitteenä lomakkeen täydentämisen sijaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

ME OLEMME SAINT-GOBAIN

Autamme rakentamaan erinomaisia elinympäristöjä ja parantamaan ihmisten elämänlaatua. Yhdistämme mukavuuden ja vastuullisuuden parantaaksemme ihmisten hyvinvointia tänään ja tulevaisuudessa. Ratkaisujamme löytyy kaikkialta arjestamme aina rakennuksista liikenteeseen, infrastruktuuriin ja teollisuuden sovelluksiin.

Liikevaihto vuonna 2020 38,1 mrd. € - Toimimme 70 maassa - Meitä on yli 167 000 - www.saint-gobain.fi
WWW-osoitehttp://www.saint-gobain.fi
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa tiistaisin ja torstaisin klo 14-16 Weber Kiikalan tehdaspäällikkö Mika Rajaniemi, puh. 050 414 0635.
Työpaikan osoiteOinasjärventie 200, 25390 KIIKALA
PalkkausSopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaSopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, Voimassa toistaiseksi
Haku päättyy24.10.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a5d3706b
Ilmoitus jätetty28.09.2021
Ilmoitusnumero10976168

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin