Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sosiaalityöntekijän virka

Säkylän kunta Säkylä

Säkylän kunnassa on uudelleen avoinna sosiaalityöntekijän virka.

Työtehtäväsi painottuvat lastensuojelutyöhön, ennaltaehkäisevään sosiaalityöhön sekä osittain aikuissosiaalityöhön. Tehtävät mahdollisesti muuttuvat painottuen aikuissosiaalityöhön ja perheoikeudellisiin palveluihin. Osallistut vuorollasi myös kunnassa toimivan virka-aikaisen sosiaalipäivystyksen hoitamiseen. Sosiaalityöntekijänä toimit tiimin jäsenenä ja teet tiivistä yhteistyötä asiakasta ympäröivien verkostojen kanssa.

Tarjoamme monipuolista, vastuullista ja haasteellista työtä pienessä, kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Asiakasmäärät Säkylässä ovat kohtuullisia. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, innostunutta ja aktiivista työotetta sekä halua palvelujen kehittämiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015 7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Työtehtävien hoitamiseksi ajokortti ja oman auton käyttö on välttämätöntä. Myös sosiaalityön opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat huomioidaan, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on tällä hetkellä 3444,50€/kk + rekrytointilisä vähintään 200€/kk. Voit myös esittää palkkatoiveesi. Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002 6§ 2. mom.) mukainen rikosrekisteriote. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Säkylän kunnan työntekijänä sinulle tarjotaan säännöllinen työnohjaus, nykyaikaiset työvälineet, työterveyshuollon palvelut sekä mahdollisuus osallistua työhyvinvointia tukeviin toimintoihin sekä edullisempaan lounasruokailuun. Lisäksi suhtaudumme positiivisesti kouluttautumiseen ja autamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Säkylä on savuton kunta.

Virka täytetään mahdollisimman pian.
Lisätietoja antaa sosiaali- ja terveysjohtaja Johanna Ahokas, johanna.ahokas@sakyla.fi tai sosiaalityön päällikkö Sanna Vähä-Vahe p.0447328159, sanna.vaha-vahe@sakyla.fi

Pyydämme Sinua toimittamaan hakemuksesi opinto- ja työtodistusjäljennöksineen 3.8.2020 klo 13 mennessä www.kuntarekry.fi hakulomakkeella tai osoitteella: Säkylän kunta, Sosiaalitoimi, Rantatie 268, 27800 Säkylä tai sote@sakyla.fi.

Aikaisemmin saapuneet hakemukset otetaan huomioon rekrytoinnissa.
WWW-osoitehttp://www.sakyla.fi
Yhteystiedotsosiaali- ja terveysjohtaja Johanna Ahokas, johanna.ahokas@sakyla.fi tai sosiaalityön päällikkö Sanna Vähä-Vahe p.0447328159, sanna.vaha-vahe@sakyla.fi
Työpaikan osoiteRantatie 268, 27800 SÄKYLÄ
PalkkausVoit esittää palkkatoiveesi.
Työ alkaa01.08.2020, Sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy03.08.2020 klo 13:00
Jätä hakemushttp://www.kuntarekry.fi/tyoavain/303899/fi_FI
Ilmoitus jätetty09.07.2020
Ilmoitusnumero10396222
Työnantajan viite303899

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

37 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin