Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Remonttimies / sisätimpuri

Salamasaneeraus Oy Hämeenlinna

Salamasaneeraus on vuokra-asuntoremontteihin erikoistunut yritys. Meillä on hyvä pöhinä päällä ja olemme voimakkaassa kasvussa. Tarvitsemme lisää hyviä tyyppejä nuorekkaaseen ja energiseen ammattilaisten taloon, josta työt eivät tekemällä lopu.

Mitä me tarjoamme sinulle?
Haluamme tarjota sinulle työpaikan, joka on positiivinen poikkeus alallamme. Meillä on modernit toimitilat ja erittäin asialliset työkalut. Lisäksi saat oman auton työkäyttöön ja pystymme tarjoamaan sinulle kilpailukykyisen korvauksen menetetystä vapaa-ajastasi. Kellokortit tai muu "kyttääminen" eivät kuulu toimintatapoihimme, vaan homma perustuu molemmin puoliseen luottamukseen. Sähköinen työnohjausjärjestelmämme pitää huolen siitä, että olet aina ajan tasalla kaikesta, mikä liittyy työtehtäviisi.

Mitä odotamme sinulta?
Oma-aloitteisuus, ahkeruus ja itsenäinen ote ovat eduksi, sillä töitä tehdään usein hyvin itsenäisesti. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä aiempaa rakennusalan työkokemusta, mielellään vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Työn kuvaa voidaan muokata sinulle sopivaksi, mutta toivomme monipuolista osaamista huoneistojen remontoinnista. Laatoitustaito lasketaan sinulle eduksi!
Meille on tärkeää, että tunnet ammattiylpeyttä osaamisestasi ja pidät kiinni sovituista aikatauluista. Työn laadukas jälki on kaiken keskiössä.

Jos kiinnostuit, katso sivuiltamme video, joka auttaa sinua pääsemään yrityksemme tunnelmaan käsiksi: https://salamasaneeraus.fi/rekrytointi/

Emme ole hakemassa alihankkijoita.

Soitathan arkisin 08-17 välillä 050 543 1371, tai laita avoin hakemuksesi osoitteeseen janita.naskali@salamasaneeraus.fi niin olen sen jälkeen yhteydessä Sinuun.
WWW-osoitehttp://www.salamasaneeraus.fi
YhteystiedotJanita Naskali, 050 543 1371
janita.naskali@salamasaneeraus.fi
Työpaikan osoite13110 HÄMEENLINNA
PalkkausUrakka / sopimuksen mukaan
Työkokemus1-5 vuotta
Työ alkaaHeti/sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Jätä hakemusTyöhakemus osoitteeseen janita.naskali@salamasaneeraus.fi
tai soita arkisin 08-17 välillä 050 543 1371
Ilmoitus jätetty13.12.2021
Ilmoitusnumero11107294

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin