Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Asiakkuusvastaava / myyntisihteeri

Salaojakympit Oy Espoo

Salaojakympit Oy hakee aktiivista ja oma-aloitteista myyntiassistenttia vastaamaan asiakashallinnasta ja sen kehittämisestä. Tehtävä on meillä uusi, joten valitulla on aito mahdollisuus päästä luomaan uutta ja hyödyntää osaamistaan monipuolisesti!

Vastuullesi kuuluu CRM-järjestelmän ylläpito ja kehittäminen, asiakashankintakanavien monipuolistaminen, yhteydenpito asiakkaitten ja myyjien välillä, asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä, asiakashankinnan koordinointi sekä erilaisten markkinointitapahtumien järjestelyt.

Palkka koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja tulokseen sidotusta bonuksesta - joten myyntihenkisyys ja kasvuhakuisuus on ehdottomasti plussaa! Aiempi kokemus CRM-järjestelmistä on toki myös eduksi, mutta asenne lopulta ratkaisee. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera osoitteeseen tanja.jussila@salaojakympit.fi. Lisätietoja saa Tanjalta numerosta 040 1970733.
YhteystiedotTanja Jussila, 0401970733, tanja.jussila@salaojakympit.fi
Työpaikan osoite02650 ESPOO
Palkkauskuukausipalkka + bonus
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaamahdollisimman pian / sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, vakituinen työ
Haku päättyy23.06.2019
Ilmoitus jätetty12.06.2019
Ilmoitusnumero9999305

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin