Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki, Salve

Salve, Hietalahdenranta 5C 2, 00120 Helsinki Helsinki

Merimiesmenoa jo 120 vuotta

Ravintola Salve on kiinteä osa Kampin ja erityisesti Hietalahden historiaa. Ravintolan kunniakas taival alkoi pienestä kioskista, jonka luukusta myytiin ruokaa ja tupakkaa lähinnä merimiehille jo vuonna 1897.

Pitkästä ja värikkäästä historiastaan huolimatta Salve elää vahvasti ajan hermolla. Kuuluisat ja ehkäpä maan parhaat silakat sekä merimiesten kulta-ajoilta säilynyt Salven pannu ovat edelleen listalla - mitä nyt joku nykyään heittelee joukkoon silmänlumeeksi vihanneksiakin. Salvessa arvostamme perinteitä ja teemme kaikkemme, että voimme tarjota parasta ruokaa ja palvelua asiakkaillemme, joka päivä.

Etsimme nyt tiimiimme ammattitaitoista kokkia

Tarjoamme harvinaista mahdollisuutta tulla osaksi Salven perhettä ja jatkamaan yli 120 vuotta vanhaa tarinaa. Meidän vahvuuksiamme ovat avoin ja kannustava työilmapiiri, erinomaiset henkilöstöedut sekä koulutusmahdollisuudet.

Odotamme sinulta kokin koulutuksen lisäksi aiempaa kokemusta ravintolakokin työstä.
Tärkein ominaisuutesi tiimityöskentelytaitojen lisäksi on oikeanlainen ammattiylpeys: haluat aina toimia laadukkaasti ja valmistaa asiakkaillemme herkullista ruokaa.
Tunnistitko itsesi? Laita meille hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian

Tarjoamme vakituisen (90h/ 3vko) työsuhteen, mielenkiintoiset työtehtävät, luotettavan työnantajan, loistavat työkaverit ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut.

Lähde: sok.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin