Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoromestari, Salve

Salve, Hietalahdenranta 5C 2, 00120 Helsinki Helsinki

Merimiesmenoa jo 120 vuotta

Ravintola Salve on kiinteä osa Kampin ja erityisesti Hietalahden historiaa. Ravintolan kunniakas taival alkoi pienestä kioskista, jonka luukusta myytiin ruokaa ja tupakkaa lähinnä merimiehille jo vuonna 1897.

Pitkästä ja värikkäästä historiastaan huolimatta Salve elää vahvasti ajan hermolla. Kuuluisat ja ehkäpä maan parhaat silakat sekä merimiesten kulta-ajoilta säilynyt Salven pannu ovat edelleen listalla - mitä nyt joku nykyään heittelee joukkoon silmänlumeeksi vihanneksiakin. Salvessa arvostamme perinteitä ja teemme kaikkemme, että voimme tarjota parasta ruokaa ja palvelua asiakkaillemme, joka päivä.

Etsimme nyt tiimiimme Vuoromestaria

Tarjoamme harvinaista mahdollisuutta tulla osaksi Salven perhettä ja jatkamaan yli 120 vuotta vanhaa tarinaa. Meidän vahvuuksiamme ovat avoin ja kannustava työilmapiiri, erinomaiset henkilöstöedut sekä koulutusmahdollisuudet.

Olet etsimämme henkilö, jos olet jo hankkinut esimieskokemusta ja sinulla on alan koulutus.

Haluat uusia haasteita sekä olla mukana kehittämässä ravintolan toimintaa. Olet luonnostasi tuloshakuinen, asiakaslähtöinen, huumorintajuinen ja positiivisesti jämäkkä. Innostat esimerkilläsi ja valmennat tiimiäsi huippusuorituksiin.

Tunnistitko itsesi? Laita meille hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian.

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, luotettavan työnantajan, loistavat työkaverit ja HOK-Elannon erinomaiset henkilökuntaedut.

Lähde: sok.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin