Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Sähköasentaja

Sandvik Mining and Construction Oy Tampere

TAITAVA & TIIMIPELAAJA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ

Sähköasentaja / Koneenasentaja

Sandvik Groupiin kuuluva Sandvik Mining and Rock Technology -liiketoiminta-alue on maailman johtava kaivos- ja urakointiteollisuuden laitteiden, palveluiden ja teknisten ratkaisujen toimittaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt määräaikaisiin työsuhteisiin (noin 6 kk) aktiivisia ja ammattitaitoisia koneenasentajia/sähköasentajia.

Sähköasentajan tehtävät
Työskentelet maanpäällisten poralaitteiden loppukokoonpanossa/esivarustelussa. Päätehtäviisi kuuluvat kallioporauslaitteen sähkörasioiden ja -kaappien kytkentä laajamittaisesti koko laitteen osalta ja laitteiden sähkötarkastukset, sisältäen myös mekaniikka- sekä hydrauliikkakokoonpanoa tarvittaessa.

Koneenasentajan tehtävät
Työskentelet maanpäällisten poralaitteiden loppukokoonpanossa/esivarustelussa. Päätehtäviisi kuuluvat kallioporauslaitteen mekaniikka- sekä hydrauliikkakokoonpanoa.

Odotamme sinulta
Osaamista mekaanisen, hydraulisen tai sähkökokoonpanon parissa.
Mekaniikka/hydrauliikka/sähkökuvien lukutaitoa.
Teknistä koulutustaustaa tai vahvaa harrastuneisuutta tekniikan parissa.
Tiimityötaitoja, aktiivista työotetta ja vastuuntuntoisuutta työtä kohtaa.
Vuorotyövalmiutta

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä nykyaikaisessa ja kansainvälisessä tuotantotyöympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Saat perehdytyksen, tukea ammattitaitoiselta tiimiltä sekä ison kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme sinulle kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandvikilaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme.

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2019 konserni työllisti 40 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 160 maassa.
WWW-osoitehttp://home.sandvik/
YhteystiedotAntti Hämäläinen, työnjohtaja, p. 040 6722537, sähköposti: antti.hamalainen@sandvik.com.
Yhteydenotot arkisin klo 15-16.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palvelukeskukseen p. 0800 1 44444.
Työpaikan osoitePihtisulunkatu 9, 33310 TAMPERE
Palkkaus.
Työkokemusei lainkaan - 1v
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaika2-vuorotyö
Työn kesto6 - 12 kk
Haku päättyy31.07.2020 klo 23:59
Jätä hakemusToimi nopeasti, sillä haastattelemme jo hakuajalla, joka päättyy 31.7.2020.
Lue lisää Sandvikista ja lähetä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers.
Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.
Työpaikan tunnus on R0019080.
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://home.sandvik/careers
Ilmoitus jätetty02.07.2020
Ilmoitusnumero10390056

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin