Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Henkilöstöasiantuntija

Sarastia Oy Hämeenlinna

tehtävä
Etsimme nyt asiantuntevaan joukkomme hyvällä työinnolla varustettua kokenutta Hr-ammattilaista henkilöstöasiantuntijan tehtävään. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hr-asiantuntijana toimit aktiivisesti S365 HR-järjestelmämme parissa, vastaat hr-raportoinnista ja autat esimiehiä erilaisissa työsuhde- ja TES-asioissa sekä huolehdit hr-ohjeistuksen ajantasaisuudesta. Lisäksi osallistut aktiivisesti koko Sarastia-konsernin hr-toimintojen kehittämiseen. Vastuullesi kuuluu osaamisesi ja kokemuksesi mukaisesti myös muita hr-vastuita, kuten henkilöstökyselyiden toteuttaminen, rekrytointien tukeminen, yhteistyö työterveyshuollon kanssa ja/tai henkilöstökoulutusten koordinointi. Työskentelet yhteistyössä henkilöstömme, esimiestemme sekä eri sidosryhmien ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen tehtävänkentän, jossa viet erilaisia kehitystoimia ideoinnista toteutukseen saakka. Erinomaiset mahdollisuudet kehittyä hr-osaajana. Pääset osaksi pientä, mutta tehokasta hr- ja sisäisten palvelujen tiimiämme. Osallistut koko tiimin sekä myös koko Sarastia-konsernin hallinnon kehittämiseen. Tarjoamme myös mahdollisuuden työskennellä missä päin Suomea tahansa. Sarastiassa teemme töitä jatkossakin paljon etänä. Lisäksi meillä on toimipaikat 18 eri paikkakunnalla ympäri Suomea.

Työssä tarvitset kykyä prosessimaiseen ajatteluun, laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen sekä ratkaisukeskeistä ja proaktiivista työotetta. Työssäsi haastat totuttuja toimintatapoja. Kykenet myös pitämään samanaikaisesti monet langat käsissäsi ja selvität asiat, joita et tiedä ja näin varmistat, että hr-palvelut toimivat ja vastaavat voimakkaasti uudistuvan yrityksen odotuksia ja tarpeita. Omaat kiinnostusta työskennellä itsenäisesti. Sopeudut myös vaihteleviin tilanteisiin nopeasti ja osaat itsenäisesti priorisoida töitäsi

Liiketoimintavastuut ja kokemus prosessien Lean-kehittämisestä katsotaan eduksi.

Halutessasi voit jättää meille hakemuksesi lisäksi videon, jossa kerrot tärkeimmät syyt, miksi meidän pitäisi valita juuri sinut tehtävään ja mitä odotat kyseiseltä tehtävältä. Videon pituus max. 2min.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 18.1. kello 9-10 ja perjantaina 22.1. klo 14-16 henkilöstöjohtaja Katja Himanen, puh. 050 5013130. Voit myös olla Katjaan yhteydessä sähköpostilla: katja.himanen@sarastia.fi.

Lähetä hakemuksesi 25.1.2021 mennessä Sarastia Rekryn sivujen kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuajan aikana. Älä siis suotta odottele viimeisiin päiviin asti ennen kuin lähetät hakemuksesi.
Kelpoisuusvaatimukset: Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista itsenäisistä ja vastuullisista hr-tehtävistä. Näiden lisäksi edellytämme erinomaisia it-valmiuksia ja kokemusta hr-järjestelmien (esim. hr-, palkka-, työajanseuranta- ja/tai rekrytointijärjestelmistä) käyttämisestä ja kehittämisestä sekä kokemusta ja näkemystä hr-raportoinnin toteuttamiseen ja kehittämiseen.
Koeaika (kuukautta): 6
WWW-osoitehttp://www.sarastia.fi
YhteystiedotKatja Himanen, puh. 050 5013130, katja.himanen@sarastia.fi, ,
Työpaikan osoite13100 HÄMEENLINNA
PalkkausAVAINTES
Työn luonneRekrytointitoimeksianto
Työ alkaa01.02.2021, tai sopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy25.01.2021 klo 23:59
Jätä hakemusHakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi
Hakulomakkeen WWW-osoitehttp://www.sarastiarekry.fi
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10578987
Työnantajan viite9081

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin