Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä, floristi

Satakunnan Osuuskauppa, Kauppa, Sokos ja Emotion, Sokos Satakunta Pori

Sokos Satakuntaan haetaan myyjää floristin tehtäviin

Sokos Satakuntaan haetaan sidontataitoista floristia myyjän tehtäviin. Kyseessä on osa-aikainen (30h) määräaikainen opintovapaasijaisuus sekä jouluapu, joka alkaa heti ja kestää 5.1.2020 asti. Valikoimasta löytyvät leikkokukat sekä vaativaakin sidontatyötä edellyttävät hautavihot ja morsiuskimput, joten kokemus kukkasidontatyöstä on edellytys tehtävässä toimimiselle.

Edellytämme myyjiltä asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteista otetta työhön. Odotamme joustavuutta erilaisten työtehtävien ja -aikojen suhteen: hakemamme myyjät kehittävät ja myyvät aktiivisesti kukkapisteen tuotteita, mutta tekevät myös tarvittaessa myyjän töitä Sokoksen eri osastoilla.

Tarjoamme valitulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työn sekä mahdollisuuden kehittää alati kasvavaa Sokoksen kukkapistettä. Lisäksi tarjoamme valitulle Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

Sokoksella työskentelee yhteensä 40 työntekijää, joista 3 pääasiassa kukkapisteessä.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia.

Lähde: sok.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin