Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Keittiömestari

Satakunnan Osuuskauppa Pori

Porin Grill y Tapas Toreroon haetaan keittiömestaria

Porin Toreron esimiestiimiin haetaan keittiömestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen, 112,5h / 3vkoa.

Hakijalta edellytämme keittiöalan koulutusta ja työkokemusta. Keittiömestari vastaa ravintolan ruokatuotteesta niin laadun, kannattavuuden kuin työnjohdon osalta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, intohimoista ja aikaansaavaa otetta työn tekemiseen ja laadun johtamiseen. Henkilökunnan ammattitaidon kehittäminen valmentavalla otteella on merkittävässä roolissa. Työhösi kuuluu kehittää toimintaa, ruokatuotetta ja liikeideaa yhdessä ravintolapäällikön, esimiestiimin ja koko työryhmän kanssa. Odotamme hakijalta kokemusta tuloksellisesta johtamisesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden kehittää itseäsi ja keittiötiimin toimintaa. Työntekijämme viihtyvät ja kasvavat meillä: S-ryhmän sisällä on paljon työntekijätarinoita siitä, että isosta talosta on löytynyt mieluisia urapolkuja motivoituneille tekijöillemme. Tarjoamme valitulle myös Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän loistavat henkilöstöedut.

Grill y Tapas Torero on espanjanmakuinen, kaupunkilaishenkinen bistro, joka kutsuu ystävät nauttimaan yhteisen pöydän ääreen jakamaan runsaita tapaksia ja espanjalaisessa, aidossa puuhiiligrilli Mibrasassa kypsennettäviä herkkuja. Torero on Satakunnan Osuuskaupan yksittäinen paikallisesti kehitettävä ja ohjattava ravintola. Porin Torerossa työskentelee 15 työntekijää.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia.
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Toreron ravintolapäällikkö Greta Mäki, greta.maki@sok.fi tai puh. 044 725 1141.

Lähetä hakemuksesi viimeistään maanantaina 22.4.2019.
Työpaikan osoiteYrjönkatu 12, 28100 PORI
Työ alkaa13.05.2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy22.04.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://www.s-rekry.fi/web/#/application/15040/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=1ff01ohqzhmlx
Ilmoitus jätetty04.04.2019
Ilmoitusnumero9916102
Työnantajan viite15040

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

15 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin