Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Keittiötyöntekijä

Satakunnan Osuuskauppa Pori

Kiinnostaako sinua itsenäinen työskentely ruuanlaiton parissa ja Oma Kööki -brändin kehittäminen?

Haemme nyt Porin ABC Tikkulan Oma Köökin KEITTIÖTIIMIIN TYÖNTEKIJÄÄ, jonka työnkuvaan kuuluu ruokatuotteen laadukas ja tinkimätön valmistus. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen (30 h/vko) työsuhde.

Hakijoilta edellytämme aktiivisuutta, reippautta ja valmiutta työskennellä kaikissa työvuoroissa liikennemyymäläympäristössä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista ja aikaansaavaa otetta työn tekemiseen. Myös hyvä paineensietokyky on tarpeen hektisessä liikennemyymäläympäristössä.

Työskentelyä tehdään kahdessa vuorossa ja tuotantomäärät ovat suuret, joten työskentelyn tulee olla järjestelmällistä, tehokasta ja ripeää. Aiempi kokemus suurtalous- tai elintarvikealalta on eduksi, mutta ei välttämätön. Perehdytämme valitun kaikkiin tehtäviin ja erilaisiin työvuoroihin sekä opastamme onnistumisiin pitkin matkaa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja upean liikennemyymälän työympäristöksi sekä Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Oma Kööki valmistaa tuotteita Satakunnan Osuuskaupan palvelutiskeille aina annossalaateista pakkisalaatteihin, sekä lämpimiin ruokiin ja jälkiruokiin. Oma Kööki toimii ABC Tikkulan liikennemyymälän tiloissa. Oma Kööki-tiimissä työskentelee tiivis porukka, ja koko ABC Tikkulan työyhteisössä on n. 40 henkilöä. Oma Köökin lisäksi ABC Tikkulasta löytyy kattavat liikennemyymäläpalvelut: polttonestemyynti, lounas, à la carte sekä Hesburger. Lisäksi toimipaikassa on kokoustilat, Arnolds sekä matkailuautoparkkipalvelut.

Tule mukaan tiimiimme! Haku päättyy ke 15.7.2020.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on savuton työnantaja.
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa Oma Köökin palveluvastaava Elina Hiltunen arkipäivisin puh. 044 725 1932.
Työpaikan osoite28120 PORI
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy15.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ABC-TIKKULA-PORI/Keittityntekij-ABC-Tikkulan-Oma-Kkiin_R-2109
Ilmoitus jätetty03.07.2020
Ilmoitusnumero10391226

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

34 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin