Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Satakunnan Osuuskauppa Pori

Tilausravintola Satakuntaan ja Oma Kööki Cateringiin haetaan kokkia

Oletko kiinnostunut ruuanlaitosta? Tai oletko peräti keittiöalan tuleva ammattilainen? Tilausravintola Satakunnan ja Oma Kööki Cateringin keittiötiimiin haetaan nyt kokkia. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen (90h/3vko) työsuhde.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja aikaansaavaa otetta työn tekemiseen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet parhaimmillasi kiireessä. Olet oma-aloitteinen ja tarkka, pystyt työskentelemään niin yksin kuin ryhmässäkin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden kehittää itseäsi ja keittiötiimin toimintaa sekä erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Perehdytämme sinut kaikkiin tehtäviin ja erilaisiin työvuoroihin sekä opastamme onnistumisiin pitkin matkaa. Lisäksi tarjoamme valitulle Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

Ravintolat sijaitsevat Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä. Tilausravintolassa ja cateringissä työskentelee yhteensä 8 ravintola-alan ammattilaista. Tiimimme tuella teemme sinusta alan ammattilaisen, hae mukaan!

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia.
YhteystiedotHakuaika päättyy to 29.8.2019.

Lisätietoja saat ravintolapäällikkö Marika Prunnilalta, marika.prunnila@sok.fi p. 044 725 2938.
Työpaikan osoiteGallen-Kallelankatu 7, 28100 PORI
Työ alkaa23.09.2019
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.08.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://www.s-rekry.fi/web/#/application/16583/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=1ff01ohqzhmlx
Ilmoitus jätetty13.08.2019
Ilmoitusnumero10060287
Työnantajan viite16583

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin