Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kokki

Satakunnan Osuuskauppa Pori

Porin Amarilloon haetaan kokkia

Oletko kiinnostunut ruuanlaitosta? Tai oletko peräti keittiöalan tuleva ammattilainen? Porin Amarillon keittiötiimiin haetaan nyt KOKKIA. Kyseessä on vakituinen, osa-aikainen (102h/3vko) työsuhde.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja aikaansaavaa otetta työn tekemiseen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet parhaimmillasi kiireessä. Olet oma-aloitteinen ja tarkka, pystyt työskentelemään niin yksin kuin ryhmässäkin. Sinun tulee olla reilusti oma itsesi ja sinulla tulee olla erinomaisen tiimipelaajan edellytykset.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden kehittää itseäsi ja Amarillon keittiötiimin toimintaa sekä erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Perehdytämme sinut kaikkiin tehtäviin ja erilaisiin työvuoroihin sekä opastamme onnistumisiin pitkin matkaa. Tarjoamme valitulle myös Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

Porin Amarillo on yksi ravintolatoimialan kivijaloista. Ravintola sijaitsee Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydessä. Amarillossa työskentelee n. 45 ravintola-alan ammattilaista. Tarjolla on paikka Porin ravintola- ja kokousmarkkinan huipputiimissä: tiimimme tuella teemme sinusta alan ammattilaisen! Hae mukaan!

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on savuton työnantaja.
YhteystiedotLisätietoja saat ravintolapäällikkö Nina Martinilta, nina.martin@sok.fi, p. 044 725 1434.
Työpaikan osoite28100 PORI
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-VAAKUNA-PORI/Kokki-Porin-Amarilloon_R-2032
Ilmoitus jätetty26.06.2020
Ilmoitusnumero10385545

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin