Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä, floristi

Satakunnan Osuuskauppa Pori

Prisma Mikkolan Oma kukkaan haetaan myyjää floristin tehtäviin

Haemme FLORISTIA MYYJÄN tehtäviin Prisma Mikkolan Oma kukkaan. Kyseessä on vakituinen, osa-aikainen (30h) tehtävä.

Edellytämme valitulta asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteista otetta työhön. Asiakkaiden saatavilla ovat leikkokukat sekä vaativaakin sidontatyötä edellyttävä surusidonta. Kokemus kukkasidontatyöstä on edellytys tehtävässä toimimiselle. Odotamme joustavuutta erilaisten työtehtävien ja -aikojen suhteen: hakemamme myyjät kehittävät ja myyvät aktiivisesti kukkapisteen tuotteita, mutta tekevät myös tarvittaessa myyjän töitä Prisma Mikkolan käyttötavaran eri tuotealueilla.

Tarjoamme valituille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittää Oma kukan toimintaa. Työt alkavat helmikuussa 2021.

Prisma Mikkolan käyttötavaraosastolla työskentelee 54 työntekijää, joista 6 henkilöä pääsääntöisesti kukkapisteessä. Työntekijämme viihtyvät ja kasvavat meillä: S-ryhmän sisällä on paljon työntekijätarinoita siitä, että isosta talosta on löytynyt mieluisia urapolkuja motivoituneille tekijöillemme. Tarjoamme valituille myös Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa Prisma Mikkolan myyntipäällikkö Risto Valkonen puh. +35829 009 6593.

Hakuaika päättyy su 24.1.2021.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on savuton työnantaja.
YhteystiedotPrisma Mikkolan myyntipäällikkö Risto Valkonen puh +35829 009 6593
Työpaikan osoiteItäkeskuksenkaari, 28130 PORI
PalkkausTES1 Myyjät, kaupan ala
Työ alkaasopimuksen mukaan helmikuussa
Työaikaosapäivätyö, 30 h/viikossa
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy24.01.2021 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://satakunnanosuuskauppa.fi/avoimet-tyopaikat/
Ilmoitus jätetty07.01.2021
Ilmoitusnumero10571541
Työnantajan viiteR-4540Myyjä Porin Prisma Mikko

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin