Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Satakunnan Osuuskauppa Kankaanpää

Haemme kolmea myyjää S-market Kankaanpäähän

Haemme S-market Kankaanpäähän kolmea osa-aikaista (25h/vko) MYYJÄÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

S-market Kankaanpäässä avataan verkkokaupan noutopiste elokuussa. Työ sisältää erityisesti verkkokaupan keräilyä, mutta sen lisäksi monipuolista myymälätyötä S-marketissa, sekä mahdollisuuden tehdä työtä myös lähialueen Sale-myymälöissä.

Työ verkkokaupassa on verkkotilausten vastaanottamista ja tuotteiden keräilyä, ostokset asiakas noutaa noutopisteen lokerikoista.

Tehtävässä onnistut parhaiten, jos sinua voi kuvailla sanoilla vastuuntuntoinen, tarkka, reipas ja ripeä. Sinulla tulee olla mahdollisuus työskennellä kaikenlaisissa työvuoroissa, kestät painetta ja suhtaudut haasteisiin positiivisesti ja nautit tekemisen meiningistä. Jos kuvaus tuntuu omaltasi, hae mukaan tiimiimme!

Perehdytämme sinut kaikkiin tehtäviin ja erilaisiin työvuoroihin sekä opastamme onnistumisiin pitkin matkaa. Tarjoamme valitulle Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut sekä hyvät etenemismahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja marketpäällikkö Anita Hietikolta, anita.hietikko@sok.fi tai p. 050 413 5197 ja hae su 12.7. mennessä.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on savuton työnantaja.
YhteystiedotMarketpäällikkö Anita Hietikko, anita.hietikko@sok.fi tai p. 050 413 5197
Työpaikan osoite38700 KANKAANPÄÄ
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy12.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/S-MARKET-KANKAANP/Myyj-Satakuntaan--S-market-Kankaanphn_R-2060
Ilmoitus jätetty01.07.2020
Ilmoitusnumero10388722

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin