Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Satakunnan Osuuskauppa Pomarkku

Oletko juuri sinä etsimämme henkilö?

Haemme MYYJÄÄ Sale Pomarkkuun ja Opistonkadulle.

Haemme myyjää työskentelemään pääsääntöisesti Sale Pomarkussa, mutta tarvittaessa myös Sale Opistonkadulla Kankaanpäässä. Tehtävä on osa-aikainen (24/vko), määräaikainen sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan elokuun aikana ja kestää 30.9.2021 asti.

Työ on monipuolista, sisältäen työskentelyä eri tuoteryhmissä sekä rahastus- ja asiakaspalvelutehtävissä alueen Sale-myymälöissä. Hakemamme henkilö omaa hyvät asiakaspalvelutaidot ja on iloinen tiimityöntekijä. Odotamme positiivista palveluasennetta, yhteistyökykyä sekä itsenäistä reipasta ja ripeää otetta työhön. Olet vastuuntuntoinen ja joustava erilaisten työtehtävien ja -aikojen suhteen ja valmis myös yksintyöskentelyyn.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn uudistuvassa työyhteisössä sekä tarvittavan perehdytyksen tehtävään. Tueksesi saat kannustavan ja ammattitaitoisen tiimin, sekä Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on savuton työnantaja.
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Laura Luukkainen, laura.luukkainen@sok.fi tai p. 029 009 7054 13.-17.7. välisenä aikana.
Työpaikan osoitePomarkku ja Kankaanpää, 29630 POMARKKU
Työ alkaasopimuksen mukaan elokuussa
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, 30.9.2021 asti
Haku päättyy19.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SALE-POMARKKU/Myyj-Sale-Pomarkkuun_R-2165
Ilmoitus jätetty07.07.2020
Ilmoitusnumero10394026

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

30 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin