Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Satakunnan Osuuskauppa Pori

Prisma Mikkolaan haetaan myyjiä floristin tehtäviin

Syksyllä avattavaan Prisma Mikkolan kukkapisteeseen tulee asiakkaiden saataville myös leikkokukat sekä vaativaakin sidontatyötä edellyttävät hautavihot.

Haemme nyt kahta sidontataitoista floristia myyjän tehtäviin. Työtehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia ja osa-aikaisia (30h/vko). Myyjiltä edellytämme asiakaspalveluasennetta ja oma-aloitteista otetta työhön. Kokemus kukkasidontatyöstä on edellytys tehtävässä toimimiselle. Odotamme joustavuutta erilaisten työtehtävien ja -aikojen suhteen: hakemamme myyjät kehittävät ja myyvät aktiivisesti kukkapisteen tuotteita, mutta tekevät myös tarvittaessa myyjän töitä Prisma Mikkolan eri osastoilla.

Tarjoamme valituille mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittää uutta konseptia vastavalmistuneissa tiloissa. Lisäksi tarjoamme valitulle Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut. Työt alkavat syyskuussa erikseen tarkemmin sovittuna ajankohtana.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia.
YhteystiedotLisätietoja antaa Prisma Mikkolan myyntipäällikkö Risto Valkonen to 22.8. klo 12-15 puh. +35829 009 6593.

Hakuaika päättyy ma 26.8.2019.
Työpaikan osoiteItäkeskuksenkaari 6, 28130 PORI
Työ alkaa23.09.2019
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy26.08.2019 klo 23:59
Jätä hakemushttps://www.s-rekry.fi/web/#/application/16502/basic_info?lang=fi_FI&portal=mol&ref=1ff01ohqzhmlx
Ilmoitus jätetty08.08.2019
Ilmoitusnumero10054880
Työnantajan viite16502

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin