Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyjä

Satakunnan Osuuskauppa Pori

Haemme MYYJÄÄ S-market Herkkuun

Haluaisitko työskennellä Porin S-market Herkussa, jossa asiakaspalvelu ja kehittyvä ammattitaito ovat avainsanoja? Haemme nyt myyjää S-market Herkkuun toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen, 28h/vko, työsuhteeseen.

Myyjän toimenkuvaan kuuluu työskentely kaikissa S-marketin työtehtävissä. Hakemamme henkilö on asiakaspalveluhenkinen ja nauttii fyysisestä työstä ja toistuvista rutiineista. Olet vastuuntuntoinen ja sinulla on mahdollisuus työskennellä kaikenlaisissa työvuoroissa. S-market Herkku palvelee asiakkaitaan päivittäin klo 22 asti.

Olet tiimityöskentelijä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä paineensietokyvyn. Hymy tulee sinulta luonnostaan ja asenteesi on positiivinen.

Tarjoamme valitulle Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut sekä hyvät kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuudet.

Odotamme jo sinua, anna kuulua itsestäsi!

Hakuaika päättyy su 23.2.2020.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on savuton työnantaja.
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa marketpäällikkö Suvi Rintala sähköpostilla suvi.rintala@sok.fi tai puhelimitse 029 009 6660.
Työpaikan osoite28100 PORI
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy23.02.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/S-MARKET-HERKKU-PORI/Myyj-Porin-S-market-Herkkuun_R-989
Ilmoitus jätetty12.02.2020
Ilmoitusnumero10262907

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin