Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntipalveluvastaava

Satakunnan Osuuskauppa Pori

Haemme MYYNTIPALVELUVASTAAVAA S-market Noormarkkuun. Tehtävä on osa-aikainen (30 h/vko) ja voimassa toistaiseksi.

S-marketin myyntipalveluvastaavan tehtävässä vastaat yksikön tuloksellisesta toiminnasta yhdessä muun vastaavatiimin jäsenten kanssa ja esimiehen johdolla. Odotamme hakijalta valmiuksia ja halua oppia valmentavia johtamistaitoja koko työryhmän kehittämiseksi ja yksikön tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on mahdollisuus työskennellä kaikenlaisissa työvuoroissa, laajojen aukioloaikojemme mukaisesti.

Monipuolinen työ on sinun juttusi ja koet jo osaavasi marketkaupan prosessit hyvin. Nautit mahdollisuudesta oppia ja kehittyä. Osaat asettaa tavoitteita sekä antaa valmentavaa palautetta päivittäisessä työssäsi. Sinulla on vahva tahto jakaa osaamistasi ja innostustasi myös muille, sekä aikaansaada onnistuneita asiakaskohtaamisia yhdessä tiimin kanssa. Et hätkähdä pienistä haasteista, vaan positiivisella asenteellasi saat kiireisenkin arjen rullaamaan.

Toiminnan kehittäminen ja kehittyminen on sinulle tärkeää ja haluat valmentaa henkilöstöä työssään marketkaupan osaajiksi. Tehtävässä tarvitaan myös joustavuutta, paineensietokykyä sekä halua johtaa ja kehittää tiimin toimintaa omalla esimerkillä.

Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen työn sekä Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Saat tehtävään tarvittavan perehdytyksen sekä tukea ja valmennusta oman osaamisesi kehittämiseen myös jatkossa.

Liitä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi hakuaikana, su 1.3.2020 mennessä ja perustele miksi sinä olisit sopiva myyntipalveluvastaavan tehtävään!

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on savuton työnantaja.
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa marketpäällikkö Terhi Kuuri-Riutta, terhi.kuuri-riutta@sok.fi tai p. 050 535 5963.
Työpaikan osoite29600 NOORMARKKU
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö, 30 h/viikko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.03.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/S-MARKET-NOORMARKKU/Myyntipalveluvastaava-S-market-Noormarkkuun_R-991
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266363

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin