Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntipalveluvastaava

Satakunnan Osuuskauppa Pori

Haemme MYYNTIPALVELUVASTAAVAA Sale-ketjuun

Haemme myyntipalveluvastaavaa Sale-myymälöihin Porin Vapaudenkadulle ja Vanha-Ulvilaan. Tehtävä on osa-aikainen (30 h/vko) ja voimassa toistaiseksi.

Sale-myymälöiden myyntipalveluvastaavan tehtävässä vastaat yksikön tuloksellisesta toiminnasta yhdessä muun vastaavatiimin jäsenten kanssa ja esimiehen johdolla. Odotamme hakijalta valmiuksia ja halua oppia valmentavia johtamistaitoja koko työryhmän kehittämiseksi ja yksikön tavoitteiden saavuttamiseksi. Sinulla on mahdollisuus työskennellä kaikenlaisissa työvuoroissa, laajojen aukioloaikojemme mukaisesti.
Monipuolinen työ on sinun juttusi ja koet jo osaavasi marketkaupan prosessit hyvin. Nautit mahdollisuudesta oppia ja kehittyä. Osaat asettaa tavoitteita sekä antaa valmentavaa palautetta päivittäisessä työssäsi. Sinulla on vahva tahto jakaa osaamistasi ja innostustasi myös muille, sekä aikaansaada onnistuneita asiakaskohtaamisia yhdessä tiimin kanssa. Et hätkähdä pienistä haasteista, vaan positiivisella asenteellasi saat kiireisenkin arjen rullaamaan.

Päivittäistavarakaupan lisäksi Sale Vanha-Ulvila tarjoaa myös asiamiespostin palvelut ja Sale Vapaudenkatu toimii festarikauppamme, Oma Kaupan, kotiyksikkönä. Nämä lisäpalvelut tuovat työhösi vielä lisää sisältöä ja monipuolisuutta. Jos siis vaihtelu, uuden oppiminen ja itsensä likoon laittaminen saavat sinut innostumaan, olet etsimämme henkilö!

Toiminnan kehittäminen ja kehittyminen on sinulle tärkeää ja haluat valmentaa henkilöstöä työssään marketkaupan osaajiksi. Tehtävässä tarvitaan myös joustavuutta, paineensietokykyä sekä halua johtaa ja kehittää tiimin toimintaa omalla esimerkillä. Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen työn sekä Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut. Saat tehtävään tarvittavan perehdytyksen sekä tukea ja valmennusta oman osaamisesi kehittämiseen myös jatkossa.

Liitä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi hakuaikana, su 1.3.2020 mennessä ja perustele miksi sinä olisit sopiva myyntipalveluvastaavan tehtävään!

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on savuton työnantaja.
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Mira Ravantti, mira.ravantti@sok.fi tai p. 044 7252 785.
Työpaikan osoiteSale-myymälät Porin Vapaudenkatu ja Vanha-Ulvila, 28100 PORI
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö, 30 h/viikko
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.03.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/SALE-VAPAUDENKATU-PORI/Myyntipalveluvastaava-Satakunnan-Sale-ketjuun_R-990-1
Ilmoitus jätetty14.02.2020
Ilmoitusnumero10266412

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

3 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin