Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Palveluvastaava, Oma Kööki

Satakunnan Osuuskauppa Pori

ABC Tikkulan Oma Köökiin haetaan PALVELUVASTAAVAA.

Kiinnostaako sinua itsenäinen, vastuullinen työskentely ja Oma Kööki -brändin kehittäminen? Haemme nyt Oma Köökin palveluvastaavaa työskentelemään tuotannossa ja kehitystehtävässä.

Palveluvastaava on vastuussa Oma Köökin henkilöstön valmentamisesta, tuotelaadusta, tuloksellisuudesta ja tuotekehityksestä. Kyseessä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus, joka kestää 31.5.2021 asti. Tehtävä on kokoaikainen (37,5h/vko) työsuhde.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta henkilöstön valmentamisesta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Odotamme hakijalta innovatiivista ja rohkeaa otetta ruokatuotteen kehittämiseen sekä ymmärrystä ruuan valmistusprosesseista. Ajokortti on työtehtävässä välttämätön. Myös hyvä paineensietokyky on tarpeen hektisessä liikennemyymäläympäristössä.

Työskentelyä tehdään kahdessa vuorossa ja tuotantomäärät ovat suuret, joten työskentelyn tulee olla järjestelmällistä, tehokasta ja ripeää. Aiempi kokemus suurtalous- ja elintarvikealalta on tarpeen. Henkilöstön kehittäminen ja kehittyminen on sinulle tärkeää ja haluat valmentaa heitä työssään huippuosaajiksi. Haluat menestyä sekä kehittyä eteenpäin esimiehenä. Perehdytämme valitun kaikkiin tehtäviin ja erilaisiin työvuoroihin sekä opastamme onnistumisiin pitkin matkaa. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn ja upean liikennemyymälän työympäristöksi sekä Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Oma Kööki valmistaa tuotteita Satakunnan Osuuskaupan palvelutiskeille aina annossalaateista pakkisalaatteihin, sekä lämpimiin ruokiin ja jälkiruokiin. Oma Kööki toimii ABC Tikkulan liikennemyymälän tiloissa. Oma Kööki-tiimissä työskentelee tiivis porukka, ja koko ABC Tikkulan työyhteisössä on n. 40 henkilöä. Oma Köökin lisäksi ABC Tikkulasta löytyy kattavat liikennemyymäläpalvelut: polttonestemyynti, lounas, à la carte sekä Hesburger. Lisäksi toimipaikassa on kokoustilat, Arnolds sekä matkailuautoparkkipalvelut.

Tule mukaan tiimiimme! Haku päättyy su 31.5.2020.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on savuton työnantaja.
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa liikennemyymäläpäällikkö Henna Linnanketo, henna.linnanketo@sok.fi tai 044 725 2704.
Työpaikan osoite28120 PORI
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.05.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ABC-TIKKULA-PORI/Palveluvastaava-Porin-ABC-Tikkulaan_R-1723
Ilmoitus jätetty22.05.2020
Ilmoitusnumero10354400

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

4 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin