Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ravintolatyöntekijä

Satakunnan Osuuskauppa, Ravintolamaailma Prisma Mikkola Pori

Prisma Mikkolan Ravintolamaailmaan haetaan työntekijöitä

Haluatko olla osa iloista tiimiä täysin uudistuneessa ravintolamaailmassa? Onko asiakaspalvelu sinulle sydämen asia? Prisma Mikkolan Ravintolamaailmaan haetaan nyt ravintolatyöntekijöitä toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Tarvitsemme lisäksi työntekijöitä ilta- ja viikonlopputöihin. Tehtävät ovat osa-aikaisia (20h-60h/3vkoa).

Prisma Mikkolan Ravintolamaailmaa uudistettiin kevään aikana ja myös kaikkien konseptien; Hesburger-, PizzaBuffa- ja Presso, palvelukulttuuri uudistui. Ravintolatyöntekijän tehtävässä menestyminen edellyttää intohimoista asennetta erinomaisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi. Huolenpidon ja vieraanvaraisuuden tulisi toteutua jokaisessa asiakaskohtaamisessa. Sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot ja mahdollisuus työskennellä kaikenlaisissa työvuoroissa. Ravintola-alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi. Ravintolamaailmassa työskentelee noin 30 työntekijää.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn lisäksi mahdollisuuden kehittää itseäsi ja tiimin toimintaa sekä erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Perehdytämme sinut kaikkiin tehtäviin ja erilaisiin työvuoroihin sekä opastamme onnistumisiin pitkin matkaa. Lisäksi tarjoamme valitulle Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut. Tiimimme tuella teemme sinusta alan ammattilaisen, hae mukaan!

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia.

Lähde: sok.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin