Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoittelu

Satakunnan Osuuskauppa Sastamala, Harjavalta, Huittinen, Kankaanpää, Kokemäki, Köyliö, Luvia, Merikarvia, Pomarkku, Pori, Ulvila

"Tutustu työelämään ja tienaa" on valtakunnallinen kesäharjoitteluohjelma. Harjoittelijan tulee olla tänä vuonna vähintään 14 vuotta täyttävä peruskoululainen, kymppiluokkalainen, lukiolainen tai ammattistarttilainen.

Kesäharjoittelun piiriin kuuluvat ne nuoret, jotka aikaisemmin eivät ole olleet työssä kaupan tai ravintola-alalla, lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia koulun TET- tutustumisjaksoja.

Koululaisella voi olla saman ammatin tutustumisjaksoja vain yksi. Viime kesänä ollut harjoittelija voi hakea tänä kesänä uudelleen vain, jos on kyse eri alan ammatista. Esim. viime kesänä kaupassa ollut harjoittelija voi tänä kesänä hakea ja ottaa vastaan harjoittelupaikan ravintolasta, mutta ei kaupan alan toimipaikasta.

Kesäharjoittelun kesto on kaksi viikkoa/10 työpäivää. Työvuorot sijoitetaan maanantai-perjantai ajanjakson päivävuoroihin. Päivittäinen työaika on enintään 6 tuntia.

Tutustu työelämään ja tienaa -ohjelman suorittamisesta maksetaan harjoittelijalle kertakaikkisena palkkana 365 euroa, joka sisältää tutustumisjaksolta kertyneen lomakorvauksen.

Tarjoamme kesäharjoittelijoille
- mahdollisuuden tutustua asiakaspalveluammatteihin
- käytännön työkokemusta
- mahdollisuuden tämän harjoittelun myötä työllistyä myös myöhemmin.

Odotamme kesäharjoitteluun hakijoilta
- innostusta ja uskallusta asiakaspalvelutehtäviin
- iloista ja hymyilevää asiakaspalveluilmettä
- halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä.

Lähde: sok.fi

14 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin