Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vuoropäällikkö

Satakunnan Osuuskauppa Pori

Haemme ABC Tikkulan esimiestiimiin vuoropäällikköä

ABC Tikkula hakee esimiestiiminsä vahvistukseksi VUOROPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikainen (34h/vko).

Vuoropäällikkönä vastaat työntekijä- ja asiakaskokemuksesta, sekä tiimin valmentamisesta yhdessä muun esimiestiimin kanssa. Henkilöstön kehittäminen ja kehittyminen on sinulle tärkeää, ja haluat valmentaa heitä huippuosaajiksi, kehittyen samalla itsekin. Vuoropäälliköltä odotetaan valmentavan myynnin johtamisen taitoja ja vuoron tuloksellista johtamista. Aiempi kokemus esimiestyöstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Myös hyvä paineensietokyky on tarpeen hektisessä liikennemyymäläympäristössä.

Perehdytämme valitun kaikkiin tehtäviin ja erilaisiin työvuoroihin sekä opastamme onnistumisiin pitkin matkaa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja upean liikennemyymälän työympäristöksi sekä Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

ABC Tikkulan työyhteisössä työskentelee n. 40 henkilöä. Liikennemyymälä on avoinna 24h vuoden jokaisena päivänä. Saman katon alta löytyvät kattavat liikennemyymäläpalvelut: polttonestemyynti, lounas, à la carte sekä Hesburger. Lisäksi toimipaikassa on kokoustilat, Oma Kööki, Arnolds sekä matkailuauto-parkkipalvelut.

Tule mukaan tiimiimme! Haku päättyy su 19.7.2020.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä palveluita ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on savuton työnantaja.
YhteystiedotLisätietoja tehtävästä antaa 13.7. lähtien arkisin klo 8-15.30 liikennemyymäläpäällikkö Henna Linnanketo, henna.linnanketo@sok.fi tai 044 725 2704.
Työpaikan osoite28120 PORI
Työ alkaasopimuksen mukaan
Työaikaosapäivätyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy19.07.2020
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ABC-TIKKULA-PORI/Vuoropllikk-Porin-ABC-Tikkulaan_R-2166
Ilmoitus jätetty06.07.2020
Ilmoitusnumero10393035

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin