Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Personal Trainer - Helsingin keskusta

Sats Finland Oy Helsinki

ELIXIA on osa Pohjoismaiden suurinta kuntokeskusketjua, SATS Groupia. Tarjoamme kaikissa noin 200 modernissa liikunta- ja hyvinvointikeskuksessamme laadukkaita ja monipuolisia kuntoharjoittelutiloja, ainutlaatuisia ryhmäliikuntatunteja ja ammattimaisia Personal Training -palveluita. Visiomme on tehdä ihmisistä terveellisempiä ja onnellisempia.

Etsimme uusia Personal Trainereita Helsingin keskustan ELIXIA-keskuksiimme.

Tehtävänäsi on ohjata asiakkaittesi harjoittelua kohti yhdessä asettamianne tavoitteita. Vastaat harjoittelun yksilöllisyydestä, turvallisuudesta, tehokkuudesta ja säännöllisyydestä. Haluamme nähdä sinun vetämissäsi treeneissä hauskuutta, hikeä sekä onnistumisen kokemuksia ja elämyksiä.

Odotamme sinulta liikunnallista koulutusta ja omaa liikunnallista elämäntapaa, sekä halua kehittyä tehtävässäsi oman alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Arvostamme ahkeraa työskentelyasennetta ja asiakaspalvelutaitoja. Persoonaltasi olet energinen, positiivinen ja kunnianhimoinen, etkä pelkää heittäytyä tilanteisiin täysillä mukaan. Odotusarvomme on, että pystyt sitoutumaan ja panostamaan Personal Training -työhön päätoimisesti. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle päätoimisen työpaikan liikunta-alan huipulla monipuolisen valmennustyön parissa. ELIXIA-keskuksissa sinulla on käytössäsi laajat liikuntatilat, alan uusimmat tuotteet ja aina kunnossa olevat laitteet, välineet ja vapaat painot. Saat vahvan yrityksen taustallesi, hyvät työsuhde-edut, monipuoliset lisäkouluttautumisvaihtoehdot ja etenemismahdollisuudet ammatillisen osaamisesi kehittyessä.

Autamme sinut alkuun monipuolisen SATS Academy- koulutusjärjestelmämme kautta. Saat valmiin paketin oman PT-asiakaskuntasi rakentamiselle. Meillä et jää yksin, vaan saat aina apua työssäsi ja yhdessä muun tiimin kanssa kehityt nopeasti.

Tule mukaan ELIXIAn energiseen ja positiiviseen työympäristöön ja loistavien työkavereiden pariin.

Jätäthän meille hakemuksesi ansioluetteloineen kotisivujemme kautta 29.9.2019 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme osan hakemuksista jo hakuajan kestäessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana.
WWW-osoitehttp://www.sats.fi
YhteystiedotClub Manager Hardip Saini: hardip.saini(a)elixia.fi
Työpaikan osoiteRautatieasema, 00100 HELSINKI
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan syksyllä 2019
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy29.09.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://sats.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=614&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty23.08.2019
Ilmoitusnumero10073350
Työnantajan viite614

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin