Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin hakutuloksiin
Tämä ilmoitus on vanhentunut

Energiatekniikan lehtori

Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymä Varkaus

Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymän ylläpitämä Savonia-ammattikorkeakoulu on noin 6500 opiskelijan Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa toimiva korkeakoulu. Tekniikan henkilökuntaa meillä on noin 170, joista Varkaudessa noin 25 henkilöä. Insinöörikoulutuksen lisäksi toiminnan merkittäviä osia ovat tutkimus- ja kehitystoiminta, jatkokoulutus ja aluetta kehittävä palvelutoiminta. Savonia-ammattikorkeakoulun tekniikan Varkauden yksikkö on erikoistunut energia- ja painelaiteosaamiseen ja haluamme nyt vahvistaa niiden osa-alueiden osaamista.

Savonia-ammattikorkeakoulun tekniikan Varkauden yksikössä on haettavana energiatekniikan lehtorin virka 1.8.2013 alkaen.

Lehtorin keskeisiä tehtäviä ovat energia-alan (höyrykattilatekniikka) ammattiaineiden (voimalaitostekniikka, laite-/laitossuunnittelu, painelaitesuunnittelu) opetus ja ohjaus, opetuksen ja laboratorioiden kehittäminen sekä osallistuminen tutkimus- ja kehitysprojekteihin sekä hanketoimintaan.

Odotamme tehtävään valitulta, että olet perehtynyt työtehtävissä höyrykattilatekniikaan, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet kiinnostunut toiminnan kehittämisestä ja haluat työskennellä projekteissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuksia itsesi kehittämiseen.

Viran hakijoilta vaadittava kelpoisuus määräytyy ammattikorkeakouluista annetun asetuksen (15.5.2003/352) mukaisesti ja palvelussuhteen ehdot OVTES:n osio D, tekniikan ja liikenteen koulutusalan mukaisesti.

WWW-osoitehttp://www.savonia.fi
YhteystiedotLisätiedot sähköpostilla yrityspalvelupäällikkö Petteri Heino, petteri.heino@savonia.fi
Työpaikan osoiteOsmajoentie 75, 78210 VARKAUS
PalkkausOVTES:n osion D mukainen
Työ alkaa01.08.2013
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta, toistaiseksi
Haku päättyy03.07.2013 klo 12:00
Jätä hakemusHakemukset liitteineen osoitetaan osaamisaluejohtaja Kari Lehtomäelle ja lähetetään 3.7.2013 klo 12 mennessä osoitteella Savonia-ammattikorkeakoulu, Tekniikka PL 88, 70101 KUOPIO. Kuoreen merkintä ”Energiatekniikan lehtori”.
Ilmoitus jätetty14.06.2013

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

1205 päivää sitten

Takaisin hakutuloksiin