Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ajojärjestelijä

Schenker Oy Lahti

DB Schenkerillä työskentelet osana globaalia logistiikan verkostoa, joka yhdistää maailman yritykset ja ihmiset. Laaja verkostomme antaa sinulle mahdollisuuden monipuoliseen urapolkuun sekä merkityksellisten asioiden parissa työskentelemiseen. DB Schenkerillä työskentelee yli 76 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Arvostamme monimuotoisuutta sekä erilaisia taustoja, näkökulmia ja osaamista. Työskentelemme yhdessä tiiminä - Here to move.

Haemme Lahteen ajojärjestelijää vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat päivittäisen paikallisliikenteen tehokkaan ja laadukkaan toiminnan. Tehtävä sisältää paljon asiakaspalvelua ja kuljettajien ohjausta. Työ on vuorotyötä.

Tehtävä edellyttää luontaista kykyä tehdä päätöksiä ja johdonmukaisia ratkaisuja paineenkin alla. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä ja liikenteenohjauksesta.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on positiivinen asenne työntekoon. Tehtävässä vaaditaan hyvää paineensietokykyä, loogista päättelykykyä ja osaat ratkaista ongelmia. Tunnet kuljetuskalustoa, osaat käyttää Office-ohjelmia ja pystyt hoitamaan tehtävää sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa, mukavat työkaverit sekä ammattitaitoisen ja kokeneen ryhmän tueksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Klemola, Head of CoDi Lahti, puh 010 520 4800.

Hae tehtävää 27.1.2021 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.
WWW-osoitehttp://www.dbschenker.com/fi
YhteystiedotKatso ilmoituksesta
Työpaikan osoiteTeknikonkatu 5, 15520 LAHTI
PalkkausTehtävän mukainen
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.01.2021 klo 23:55
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://jobs.deutschebahngroup.careers/fi_FI/jobsGlobal/JobDetail/Ajoj-rjestelij/98262
Ilmoitus jätetty13.01.2021
Ilmoitusnumero10577869

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin