Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Myyntikoordinaattori pääkaupunkiseudulle

Schenker Oy Vantaa

DB Schenker - Deutsche Bahnin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja tarjoava liiketoimintayksikkö on liikevaihdon ja suorituskyvyn perusteella maailman toiseksi suurin logistiikkapalveluiden tarjoaja. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. DB Schenkerissä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

Haemme tavoitteellista, tuloshakuista ja määrätietoista myyntikoordinaattoria Vantaan Viinikkalaan työskentelemään osana innostunutta ja asiantuntevaa Indoor Sales -myyntiryhmää. Myyntikoordinaattorina vastaat pääasiassa voimakkaasta uusasiakashankinnasta sekä oman myyntisalkkusi kehittämisestä keskittyen keskisuuriin asiakkuuksiin.

Tehtävässäsi pidät aktiivisesti yhteyttä puhelimitse asiakkaisiin, syventäen ja kehittäen yhteistyötä tavoitteellisesti. Tukena työssäsi ovat ammattitaitoinen myyntiorganisaatiomme ja tuotantohenkilöstömme.

Olet luonteeltasi myyntihenkinen, aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää voimakasta tavoitehakuisuutta ja periksiantamatonta asennetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä.

Korkeakoulututkinto, aiempi myyntikokemus tai logistiikka-alan tuntemus luovat hyvän pohjan työssä menestymiselle. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä toimistoaikaan antaa Head of Field Sales, eCom & Indoor, Helsinki, Janne Matikka, p. 010 520 2808.

Hae tehtävään 27.1. mennessä sähköisellä lomakkeella.
WWW-osoitehttp://www.dbschenker.com/fi
YhteystiedotKatso ilmoituksesta
Työpaikan osoiteTikkurilantie 147, 01530 VANTAA
PalkkausTehtävän mukainen
Työ alkaaMahdollisimman pian
Työaikakokoaikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy27.01.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://schenker.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=182&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty11.01.2019
Ilmoitusnumero9813678
Työnantajan viite182

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin