Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Järjestyksenvalvojia Turkuun Logomoon

Securitas Oy Turku

Haluamme kehittää toimialaamme. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Järjestyksenvalvojia Logomon tapahtumiin

Logomossa tavoitteesi on asiakaslähtöinen ja korkeatasoinen asiakaspalvelutyö sekä ammattitaitoinen toiminta ongelmatilanteiden ennaltaehkäisemiseksi.

Logomossa tapahtumat vaihtelevat suuresti, pienistä tapahtumista suuriin konsertteihin. Vuoroja on tapahtumista riippuen, niin arkipäivisin kuin viikonloppuisin.

Työtehtävät painottuvat järjestyksenvalvontaan, narikkapalveluihin, lipunlukuun sisääntulossa, turvallisuustarkastukseen tapahtuman luonteesta riippuen.

Odotamme

Aikaisempi kokemus turvallisuusalalta ja voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti on plussaa. Tarvittaessa koulutamme valituille henkilöille vaadittavat luvat. Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut alasta ja valmis itsenäiseen työskentelyyn perehdytyksen saatuasi. Erityistilanteiden hoitaminen edellyttää lisäksi tarkkaavaisuutta, vastuunottokykyä sekä jämäkkyyttä.

Odotamme sinulta lisäksi erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja siksi arvostammekin aiempaa työkokemusta asiakaspalvelun parissa. Laadukkaan asiakaspalvelun varmistamiseksi edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi arvostamme toisen kotimaisen sekä englannin kielen taitoa.

Kysymyksissä ja lisätiedoissa ole yhteydessä:

Palveluesimies Ron Kujala, ron.kujala@securitas.fi, 040 630 3073
WWW-osoitehttp://www.securitas.fi
YhteystiedotRon Kujala ron.kujala@securitas.fi 040 630 3073
Työpaikan osoiteKupittaankatu 146, 20810 TURKU
PalkkausSopimuksen mukaan
Työ alkaaSopimuksen mukaan
Työaikamuu osa-aikatyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy01.11.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1463&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty25.09.2019
Ilmoitusnumero10112870
Työnantajan viite1463

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

24 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin