Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojia pääkaupunkiseudu

Securitas Oy Kotka

Haluamme erottua joukosta. Entä sinä?
Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojia pääkaupunkiseudulle

Haemme järjestyksenvalvojia (PRJV) Kauppakeskukset -yksikköömme pääkaupunkiseudulle.

Kauppakeskusjärjestyksenvalvojana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät. Työssäsi huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä ja puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Tehtävässä työskentelet myös valvomossa, jossa käytät apunasi turvallisuustekniikkaa.

Työvuoroja tehdään vaihtelevissa kohteissa koko pääkaupunkiseudulla. Työajat vaihtelevat ja vuoroja tehdään kaikkina vuorokaudenaikoina niin varhaisissa aamuvuoroissa kuin myöhäisissä iltavuoroissakin. Vuorot sijoittuvat kaikkiin viikonpäiviin.

Odotamme

Edellytämme kauppakeskusjärjestyksenvalvojiltamme ennen kaikkea asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi tehtävä edellyttää jämäkkyyttä hankalimpienkin erityistilanteiden hoitoon ja itsenäistä työotetta.

Voimassa olevaa vartija- ja järjestyksenvalvojakorttia. Tarvittaessa tarjoamme tarvittavat vartijakoulutukset 40t+80t sekä järjestyksenvalvojakoulutus 40t. Väliaikaisen vartijan kurssin (40h) ajalta maksamme koulutuskorvauksen.

Aikaisten aamuvuorojen ja myöhäisten iltavuorojen vuoksi ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat työvuoroihin kulkemista, mutta eivät ole välttämättömät.

Tarjoamme

Tarjoamme turvallisuusalan näköalapaikkoja pääkaupunkiseudun eri kauppakeskuksissa asiakaspalvelutehtävissä. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. liikuntaetuja ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kun olet jättänyt hakemuksesi järjestelmäämme, saat sähköpostitse kuittauksen hakemuksesi perille tulosta.

Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/
WWW-osoitehttp://www.securitas.fi
YhteystiedotTomi Ranta tomi.ranta@securitas.fi
Työpaikan osoiteTyö useassa osoitteessa tai etätyö
PalkkausTES:n mukainen
Työ alkaaHeti
Työaika3-vuorotyö
Työn kestoyli 12 kuukautta
Haku päättyy31.10.2019 klo 23:59
Hakulomakkeen WWW-osoitehttps://securitas.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1295&jbid=8#form_start
Ilmoitus jätetty30.09.2019
Ilmoitusnumero10116426
Työnantajan viite1295

Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto

19 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin